Valmennustiimi on selvillä kaudelle 2024!

Valmennustiimi on selvillä kaudelle 2024!

Pitkäksi venynyt päävalmentajahaku saatiin kuluneella viikolla päätökseensä, kun Atleticon joukkueenjohto tiedotti pelaajistolle tulevan kauden päävalmentajasta ja hänen ympärilleen kasatusta valmennustiimistä. Monien yllätykseksi valinta kohdistui viime kaudelta tuttuun Anselmi Henrikssoniin (s. 1986), joka päätti pyörtää aiemman päätöksensä ja jatkaa näin tulevalla kaudellakin Tico-laivan ruorissa. Apunaan hänellä on monelle malmilaisfutiksen ystävälle tutut Joonas Prami (s. 1988) ja Timo Kinnunen (s. 1988).

Atletico palaa treenikentille ja katsastaa samalla myös uusia pelaajia

Atletico palaa treenikentille ja katsastaa samalla myös uusia pelaajia

Atleticon hienosti sujunut Kolmosen kausi palloteltiin päätökseen aika tasan kuukausi sitten ja sittemmin joukkue on ehtinyt niin saunoa kuin nauttia 30v-gaalahumustakin. Viimein on aika kaivaa kuitenkin myös nappikset esille ja palata jalkapalloilun pariin! Marras-joulukuu on ollut perinteisti höntsäilty kerta viikkoon -tahdilla ennen tammikuussa siintävää, aktiivisempaa preseasonia.

Uusia aatelointeja Atletico Hall of Fameen

Uusia aatelointeja Atletico Hall of Fameen

Atleticon vastikään juhlitussa 30-vuotisgaalassa palkittiin jälleen tukku pitkäaikaisia Atleetteja Hall of Fame -aateloinneilla. Ticon alkuperäisen joukkueenjohtajan Mikko Pukin toimestaan eläköitymisen tiimoilta kauden 2006 päätteeksi perustettu kunniagalleria sai tällä kertaa jopa kahdeksan uutta jäsentä, laajentaen legendojen listan jo 19 nimen mittaiseksi….

Atletico juhli näyttävästi 30-vuotista taivaltaan!

Atletico juhli näyttävästi 30-vuotista taivaltaan!

Viime lauantaina oli Malmin Työväentalolle kokoontunut koko joukko entisiä ja nykyisiä Atleetteja puolisoineen ja lähipiireineen juhlistamaan 30 vuotta täyttänyttä Atletico Malmia. 9.9.1993 Suutarilan palvelutalolla 1986-syntyneiden poikien juniorijoukkueeksi alunperin perustettu, ja sittemmin vuodesta 2002 miesten tasolla pelannut MPS / Atletico oli päässyt jo “miehen ikään” ja järjesti jo kolmatta kertaa näyttävän illallisgaalan, johon oli kerääntynyt yli 90-päinen joukkio juhlistamaan hienoa virstanpylvästä.

Kauden 2023 parhaat valittu

Kauden 2023 parhaat valittu

Päättyneen kauden onnistujien valinta ja palkitseminen järjestettiin perinteisesti saunaillan yhteydessä, tällä kertaa vain päivää Kolmosen viimeisen sarjapelin jälkeen.
Diplomia toisen perään – Kevin Nurmi (vas.) ja Timur Saltykov.

Tämänkertaiset kaksi ääniharavaa veivät nimiinsä kaikki kovimmat tittelit (pelaaja, janoisin, tulokas) sekä yhteensä miltei puolet kaikista sarjoista (7/15).

Atletico etsii uutta päävalmentajaa

Atletico etsii uutta päävalmentajaa

Erinomaisesti sujunut kausi 2023 on saunottu viimein päätökseen ja joukkueen nauttiessa ansaitusta lomasta, on taustatiimi alkanut jo valmistella tammikuussa siintävää preseasonia ja myöhemmin keväällä starttaavaa Kolmosen kautta. Joitain muutoksia on taas luvassa ja yksi sieltä isommasta päästä oleva on uuden päävalmentajan kiinnittäminen loka-marraskuun aikana.

Regions’ Cupin jatkopelit on arvottu – puolivälierissä vieraita Nummelasta

Regions’ Cupin jatkopelit on arvottu – puolivälierissä vieraita Nummelasta

Palloliitto tiedotti viime viikolla Regions’ Cupiin osallistuvista joukkueista ja Atletico löytyi niiden kahdeksan puolivälieräjengin parista, jotka jatkavat pelejään Suomen Cupin jälkeen myös Kolmosen ja Nelosen joukkueille suunnatussa Regions’ Cupissa. Tänään järjestettiin puolestaan arvontatilaisuus, josta selvisi Atleticon mahdollinen reitti finaaleihin saakka.