Regions’ Cupin jatkopelit on arvottu – puolivälierissä vieraita Nummelasta

Palloliitto tiedotti viime viikolla Regions’ Cupiin osallistuvista joukkueista ja Atletico löytyi niiden kahdeksan puolivälieräjengin parista, jotka jatkavat pelejään Suomen Cupin jälkeen myös Kolmosen ja Nelosen joukkueille suunnatussa Regions’ Cupissa. Tänään järjestettiin puolestaan arvontatilaisuus, josta selvisi Atleticon mahdollinen reitti finaaleihin saakka. Puolivälierään arvottiin vastaan Nummelan Palloseura (3D) ja välierissä vastaan tulee voittaja otteluparista VJS (3D) – VG-62 (3D).

Puolivälierien varsinainen runkopelipäivä on 1.7.2023, ja pelien on oltava pelattu 9.7.2023 mennessä. Välierien varsinainen runkopelipäivä on 12.8.2023, ja pelien on oltava pelattu 20.8.2023 mennessä.

Tuleva vastus löytyy Kolmosen A-lohkosta, jossa sen kausi on alkanut kolmella voitolla ja kolmella tappiolla. Lisäksi NuPS esiintyi edukseen Suomen Cupissa, jossa se onnistui viemään JäPS:n ykkösdivarijoukkueen aina pilkuille saakka taipuen kuitenkin lopulta kotikentällään.

Nummelalaiset ovat myös tuttu vastus edeltävien talvien treenipelikentiltä, mutta keskinäisiä virallisia pelejä joutuu hakemaan niinkin kaukaa kuin kausilta 2010, 2014 ja 2015. Kausilla 2010 ja 2014 joukkueet kohtasivat Kolmosessa niin, että molemmat veivät omat kotipelinsä maalin erolla (2010: 1-0 ja 2-1; 2014: 3-2 ja 2-1) – kaudelta 2015 löytyy puolestaan Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelu, jonka Atletico hoiteli nimiinsä Vuosaaren talvisissa olosuhteissa lukemin 3-1.

Voittaja pelistä jatkaa kotijoukkueena ja kohtaa puolestaan seuraavassa ottelussa joko Atleticon samaisesta Kolmosen lohkosta löytyvän VJS:n tai naantalilaisen VG-62:n.

Kahdeksan parhaan joukosta kruunataan voittaja, jolle luvassa on 5 000€ arvoisen palkintorahan lisäksi myös seuraavan vuoden UEFA:n Regions’ Cupiin. Finaalin häviö kerryttää kassaa puolestaan 1 000€ lohdutuspalkinnolla. Finaali Olympiastadionilla pelataan 23.9.2023.

Lisätietoa cup-kilpailusta ja arvonnoista täältä.