Kiinnostava hankinta hyökkäyspäähän – Briar Namo liittyy Atleticoon

Atletico tiedotti kiinnittäneensä uuden hyökkäyspään pelaajan, kun Briar Namo (s. 1998) pukee Tico-paidan päälleen loppukaudeksi!

Helsinkiläisyntyinen Namo on alkujaan KäPan kasvatti, jonka väreissä mies pelasi junnuikäisenä kymmenkunta kautta ennen pientä taukoa jalkapalloilusta. Viime vuosina pelaaminen on taas maistunut ja Briar nähtiin kaudella 2021 Vitosen Kasiysi/Rockyssä, missä syntyi yhdeksään peliin neljä maalia. Viime kaudeksi tie vei Kolmosen HerToon, jossa Namo kirjautti 19 peliin seitsemän maalia, voitti joukkueen maalipörssin ja tuli valituksi myös vuoden tulokkaaksi.

Kymppipaikalla, laiturina tai kärjessä viihtyvä Namon piti liittyä Atletico jo talvella, mutta juuri ennen lopullisia kättelyitä mies loukkasi jalkansa melko pahasti ja kuntoutti sitä useamman kuukauden. Nyt takana on kuukauden verran treeniä ja paluu täyteen kuntoon lähestyy. Siitä ensimmäisenä osoituksena viime perjantaina Atletico Akatemian Vitosen pelissä kirjautetut tehot 2+1 ja valinta “ottelun pelaajaksi”. Namo nähtäneen vielä parissa Vitosen pelissä ennen ensiesiintymistään Kolmosen peleissä.

Päävalmentaja Anselmi Henriksson tiedostaa, että pitkän loukkaantumisen jälkeen Namolla kestää aikansa päästä täyteen pelikuntoon, mutta kehuu miestä aktiiviseksi ja hyväksi harjoittelijaksi:

– Täyteen pelikuntoon pääseminen ottaa varmasti aikansa, mutta Namolla vaikuttaa olevan pitkäjänteisyyttä ja määrätietoisuutta. Namo on hyvä lisä joukkueen harjoitusrinkiin ja toivottavasti pian valmis lisäämään positiivista kilpailua hyökkäyspään pelipaikoista.

Briar odottaa innolla loppukauden pelejä:

– Hyvällä fiiliksellä joukkueeseen mukaan. Atleticolla on kova joukkue kasassa ja treeneissä ollut hyvää meininkiä joten on kiva päästä mukaan. Odotan loppukaudelta sitä että saan hyviä treenejä alle ja sitä kautta päästä hyvään kuntoon ja sekä sitten peleihin auttamaan joukkuetta.

Tervetuloa Ticoon, Namo! 👏