Kauden 2023 parhaat valittu

Päättyneen kauden onnistujien valinta ja palkitseminen järjestettiin perinteisesti saunaillan yhteydessä, tällä kertaa vain päivää Kolmosen viimeisen sarjapelin jälkeen.

Diplomia toisen perään – Kevin Nurmi (vas.) ja Timur Saltykov.

Tämänkertaiset kaksi ääniharavaa veivät nimiinsä kaikki kovimmat tittelit (pelaaja, janoisin, tulokas) sekä yhteensä miltei puolet kaikista sarjoista (7/15). Vuoden pelaajan arvonimen ja eniten tähtipisteitä keränneelle pelaajalle myönnettävän, kerrassaan uskomattoman upean Komeetta-pokaalin pokkasi haltuunsa Kevin Nurmi, jonka nakuttelemat 24 maalia ja 17 maalisyöttöä 20 sarjapeliin laitapelaajan tontilta joukkue lisäksi nosti vuoden suorituksen arvoiseksi. Kevinin ylivoimaa kuvastanee kuitenkin parhaiten se, että vuoden pelaajan ja janoisimman diplomit päätyivät nyt ensimmäistä kertaa yhden ja saman miehen haltuun! Ansiokasta tulitukea palkintopöydän tyhjentämiseen tarjosi Timur Saltykov historian kolmantena Atleettina puhtaalla “Prospect Sweepillä” eli tulokkaan, potentiaalisimman ja yllättäjän triplalla.

Pelipaikoittain ensikertalaisina pääsivät juhlimaan Sergio Quilodran (maalivahti), Antti Johansson (puolustaja) ja Alexander Lindstöm (keskikenttäpelaaja), kun taas viime vuodelta titteleitään puolustivat menestyksekkäästi Olli Hänninen (hyökkääjä) ja Mikko Maaranen (jokapaikanhöylä); yllättäen jälkimmäisen kaksikon edesottamukset “riittivät” myös uppopalloilumeriittiin. Kirill Popovin rautainen ammattimaisuus ei jäänyt pelikavereilta huomioimatta, ja Henry Ruotsalaisen HPS:n verkkoon iskemässä “Trophy Goalissa” yhdistyivät niin esteettisyys kuin monitahoinen merkityksellisyyskin.

Vuoden maalivahti: Sergio Quilodran
Vuoden puolustaja: Antti Johansson
Vuoden keskikenttäpelaaja: Alexander Lindström
Vuoden hyökkääjä: Olli Hänninen
Vuoden jokapaikanhöylä: Mikko Maaranen
Vuoden ammattimaisin: Kirill Popov
Vuoden yllättäjä: Timur Saltykov
Vuoden potentiaalisin: Timur Saltykov
Vuoden tulokas: Timur Saltykov
Vuoden maali: Henry Ruotsalainen vs HPS, Paloheinä
Vuoden suoritus: Kevin Nurmi – “Kendotehomies”
Vuoden uppopalloilija: Olli Hänninen & Mikko Maaranen
Vuoden tähtipelaaja: Kevin Nurmi
Vuoden janoisin: Kevin Nurmi
Vuoden pelaaja: Kevin Nurmi