Atleticon cup-pelit jatkuvat Regions’ Cupin puolella!

Sunnuntaisen Suomen Cup -pettymyksen jälkeen alkuviikkoon saatiin myös hyviä uutisia, kun Palloliitto tiedotti hetki sitten Regions’ Cuppiin jatkavien kahdeksan joukkueen listauksen. Ja joukostahan löytyy odotetusti myös Atletico Malmi!

Suomen Regions’ Cup on valtakunnallisesti Palloliiton järjestämä cup-kilpailu, joka on tarkoitettu piirisarjoissa eli Kolmosesta alaspäin pelaaville seuroille. Regions’ Cup pelattiin ensimmäisen kerran kaudella 2012 vapain ilmoittautumisin, mutta kaudesta 2022 alkaen siihen on kelpuutettu mukaan vain kahdeksan Suomen Cupissa pisimmälle päässyttä (ja korkeimman sarjatason joukkuetta tiputtanutta) Kolmosen ja / tai Nelosen joukkuetta.

Puolivälierät arvotaan tulevan viikon maanantaina, jolloin selviää Atleticon vastus heinäkuiseen otteluun. Varsinainen runkopelipäivä on 1.7., mutta peli voidaan pelata 9.7. mennessä. Välierien varsinainen runkopelipäivä on 12.8., ja pelien on oltava pelattu 20.8. mennessä. Finaalin päivämäärää ei ole vielä tiedotettu, mutta se tullaan pelaamaan Suomen Cup -finaalien yhteydessä Olympiastadionilla 29.9.-1.10.2023.

Stadikkapelin lisäksi myös palkintorahat on kunnossa. Regions’ Cup voittaja tienaa 5 000 € ja finaalin hävinneelle luvassa on 1 000 € lohdutuspalkinto. Lisäksi Regions’ Cupin voittaja pääsee osallistumaan seuraavan vuoden UEFA:n Regions’ Cupiin.

Muut Regions’ Cuppiin osallistuvat joukkueet (suluissa sarjataso):
HooGee (4D)
FC Inter 2 (3D)
TuRaKe (4D)
VJS (3D)
VG-62 (3D)
EIF/2 (4D)
NuPS (3D)

Ja ohessa vielä Palloliiton kaavio siitä, miten joukkueet valikoituivat: