Atletico etsii uutta päävalmentajaa

Erinomaisesti sujunut kausi 2023 on saunottu viimein päätökseen ja joukkueen nauttiessa ansaitusta lomasta, on taustatiimi alkanut jo valmistella tammikuussa siintävää preseasonia ja myöhemmin keväällä starttaavaa Kolmosen kautta. Joitain muutoksia on taas luvassa ja yksi sieltä isommasta päästä oleva on uuden päävalmentajan kiinnittäminen loka-marraskuun aikana.

Loistotyötä Ticon peräsimessä tehneen Anselmi Henrikssonin pesti näyttäisi jäävän yhden kauden mittaiseksi ja ensi kaudella puhaltaa jälleen uudet tuulet:

– Anselmi teki loistotyötä ja vei meidät erittäin lähelle koko Atletico-historian piste-ennätystä sekä samaan aikaan niin vakautti kuin myös kehitti toimintaa melkoisesti omalla, jämptillä otteellaan. Peleissä tuli tulosta, treeneissä oli hyvä pöhinä ja Atletico otti jälleen yhden askeleen eteenpäin joukkueena. Anselmi kuitenkin ilmoitti jo kesätauon loppupuolella, että pesti jää todennäköisesti yhteen kauteen ja siksi olemme jälleen samassa tilanteessa kuin vuosi sitten – etsimässä uutta käskyttäjää Tico-laumalle, valottaa hakuprosessia vetävä Janne Vottonen.

Valmentajahaku käynnistyy samantien ja hakuaikaa on marraskuun alkupuolelle. Hakemukset ja tiedustelut voi suunnata seuraavasti:

Janne Vottonen, JoJo
040 822 6006
janne.vottonen@gmail.com

UUDELTA PÄÄVALMENTAJALTA EDELLYTÄMME:

 • Innokkuutta ja sitoutumista tehtävään. Jalkapallo on muutakin kuin työ.
 • Mahdollisuuksia sitoutua 3-4 viikkotapahtumaan aikavälillä tammi-lokakuu.
 • Ymmärrystä yhteisöllisyyden päälle.
 • Vahvoja kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja erilaisissa tilanteissa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.
 • Raikkaita valmennuksellisia näkemyksiä. CV tai käydyt valmennuskurssit eivät tässä haussa ratkaise, eli voit siis yhtä hyvin olla joko kokenut konkari tai vasta ottamassa ensiaskeleita miesjoukkueen päävalmentajana. Jonkinlaista aiempaa näyttöä osaamisesta tai potentiaalista olisi kuitenkin hyvä pystyä osoittamaan joko pelaaja- tai valmennustaustan puolesta.
 • Teamfittiä joukkueen kanssa niin henkilönä kuin persoonana.

JOUKKUEENA TARJOAMME:

 • Innostuneen ja laadukkaan pelaajaringin, jolla pitäisi pystyä taistelemaan Kolmosen kärkisijoista.
 • Intohimoisen taustatiimin, jonka avulla voit keskittyä valmentamiseen ja saat toisaalta tarvitsemasi tuen.
 • Yhteisön, jonka kanssa on helppo viihtyä myös kentän ulkopuolella, jos niin haluat.
 • Saumat päästä osaksi poikkeuksellista jalkapallotarinaa.
 • Kohtuullisen korvauksen. Toivomme kuitenkin, että valitsemamme henkilö motivoituu ennen kaikkea itse pestistä ja sen tuomista haasteista / kasvumahdollisuuksista.
 • Mahdollisuuden yhdistää arkeen myös esimerkiksi juniorivalmennusta tai muita tehtäviä. Atletico harjoittelee arki-iltaisin pääasiassa klo 20 jälkeen ja pelaa sarjapelinsä lauantai-iltapäivisin.
 • Kouluttautumismahdollisuuksia seuran puolesta.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkapyynnön kera sähköpostilla osoitteeseen janne.vottonen (at) gmail.com viimeistään 5.11.2023.

Haastattelut käynnistetään samantien ja valmentaja nimitetään tehtäväänsä heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa joukkueesta ja sen edesottamuksista löydät osoitteesta www.atleticomalmi.com

Yhteydenotot ja kyselyt:

Janne Vottonen, JoJo
040 822 6006
janne.vottonen@gmail.com