Atletico palaa treenikentille ja katsastaa samalla myös uusia pelaajia

Atleticon hienosti sujunut Kolmosen kausi palloteltiin päätökseen aika tasan kuukausi sitten ja sittemmin joukkue on ehtinyt niin saunoa kuin nauttia 30v-gaalahumustakin. Viimein on aika kaivaa kuitenkin myös nappikset esille ja palata jalkapalloilun pariin! Marras-joulukuu on ollut perinteisti höntsäilty kerta viikkoon -tahdilla ennen tammikuussa siintävää, aktiivisempaa preseasonia.

Joulukuun harjoitusaikatauluista tiedotetaan lähiaikoina, mutta marraskuussa mennään tapahtumakalenterin mukaan seuraavasti:

 • Ke 08.11. klo 20:00-22:00 @ Mosan Wembley
 • Ke 15.11. klo 20:00-22:00 @ Mosan Wembley
 • Ke 22.11. klo 19:30-21:00 @ Töölön Pallokenttä 6 tn

Näissä, lähinnä pelailua sisältävissä, rennommissa tapahtumissa on vuosittain nähty myös uusia, joukkueenvaihtoa harkitsevia pelaajia ja onpahan sieltä joka syksy kiinnitetty myös uusia Atleetteja jo ennen varsinaisen harjoituskauden alkua. Samanlaiset visiot on Vottosella myös tälle loppusyksylle.

– Offseason-höntsät on matalan kynnyksen tapahtumia, joihon otetaan mielellään mukaan myös uusia pelimiehiä ilman sen suurempia sitoumuksia. Jos taso riittää ja hommat tuntuu puolin ja toisin hyvältä, niin tottakai kiinnitetään pelimiehet mukaan jo tämän vuoden puolella. Pääosassa höntsissä on kuitenkin vähän rennompi pelailu, kunnon ylläpito ja futiksesta nauttiminen parhaassa mahdollisessa seurassa. Ollaan sitten valmiita tammikuiseen, vähän tiukempaan menoon, kommentoi joukkueenjohtaja Janne Vottonen.

Atleticon joukkueenrakennus on parhaillaan käynnissä ja myös valmennuspuolella keskustellaan eri hakijoiden kanssa. Toiminnan laatu, tavoitteet ja pelaajapuoli tulee tämänhetkisen tiedon mukaan säilymään kuitenkin erittäin hyvin kasassa, joten Vottonen odottaa levollisin mielin tulevaa.

– Kukaan ei ole tiedottanut poistumistaan ringistä, mutta tiedän parin pelaajan käyneen keskusteluita korkeammilla sarjatasoilla pelaavien joukkueiden kanssa ja pari miettii vielä uransa jatkumista, mutta kokonaisuudessaan näyttää jälleen oikein lupaavalta. Uusia pelaajia kuitenkin tarvitaan varmasti jokunen, joten jälleen kerran etsimme Kolmosen kärkipään mitat täyttäviä, sitoutumiskykyisiä ja aktiivisia pelimiehiä oikeastaan pelipaikkaan katsomatta, visioi joukkueenjohtaja Janne Vottonen.

Atletico tarjoaa uudelle pelaajalle

 • Kilpailullisen ympäristön, jossa treenataan ja pelataan aina tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa.
 • Sarjatasoon nähden erittäin laadukasta tekemistä niin kentällä kuin sen ulkopuolella.
 • Joukkueen, josta on helppo ponnistaa korkeammillekin sarjatasoille, mutta myös tehdä pitkä ja tyylikäs ura. Valtaosa pelaajista on tullut jäädäkseen eikä 5-10 kautta Ticossa ole nykyringissä mikään harvinaisuus.
 • Noin kolme harjoitustapahtumaa per viikko + pelit (Kolmonen, Suomen Cup, Regions’ Cup, treenipelit).
 • Kotiottelut Pukinmäen samettisella nurmella ja harjoitukset suurimmaksi osaksi Tapanila-Puistola-Oulunkylä-sektorilla – talvella myös vähän vuoroista riippuen Myllypurossa / Töölössä.
 • Saunailtoja, risteilyjä, kesäjuhlia, gaaloja ja aftergameja – aktiivista ja innokasta toimintaa myös pelikenttien ulkopuolella niin halutessasi.
 • Kilpaileviin vaihtoehtoihin nähden edullisen kausimaksun.
 • Vahvan ja innokkaan taustaorganisaation, jonka avulla pelaaja voi keskittyä siihen olennaiseen.

Uudelta vahvistukselta edellytämme

 • Sitoutuneisuutta ja motivaatiota osallistua niin treeni- kuin pelitapahtumiinkin. Tiedostamme kuitenkin, että ihmisillä on yleensä myös muita sitoumuksia elämässä.
 • Kokemusta ja näyttöä vastaavista divareista (esim. Kakkonen, Kolmonen tai Nelonen) / junioripuolen korkeammilta sarjatasoilta.
 • Halua päästä nimenomaan tähän joukkueeseen.

Innostuitko? Ota yhteys Janne Vottoseen (040 822 6006, janne.vottonen (at) gmail.com).

Huom.! Kerrothan viestissäsi itsestäsi ja pelaajataustasi. Ilmoita ainakin ikäsi, mitä pelipaikkaa pelaat, missä ja millä sarjatasoilla olet aiemmin esiintynyt sekä ennen kaikkea, mikä Atleticossa herätti kiinnostuksesi?