Kolmonen: CLE – Atletico Malmi 1-5 (0-0)

Kolmonen: CLE – Atletico Malmi 1-5 (0-0)

Tico suuntasi kauden viimeiseen pelipäivään viiden voiton myötäisessä lohkon kakkospaikka edelleen tukevasti haarukassaan. Vierasottelu keltaisissa edustavaa CLE:tä vastaan tiesi vielä yhtä ekstrakohokohtaa eli kauden ensimmäistä esiintymistä tyylikkään kokomustassa vierasasussa.

“Malmin All Blacks” sai ottelun komentoonsa heti alussa. Timo Kinnusen pitkän avauksen turvin Jesse Ketonen pääsi kokeilemaan boksissa, mutta maalivahti Sergio Quilodran peitti yrityksen vastaantulollaan. Seuraavan hyvän paikan tuotti CLE:n puolustajan paineessa antama palautus Quilodranin hanskoihin, mistä seurauksena tullut epäsuora vapaapotku ei edennyt kotijoukkueen muuria pidemmälle.

Kolmonen: Atletico Malmi – LoPa 3-1 (2-1)

Kolmonen: Atletico Malmi – LoPa 3-1 (2-1)

Kauden viimeiseen kotiotteluunsa Atletico sai vieraakseen lohkojumbo Lohjan Pallon, jonka putoaminen Neloseen oli varmistunut pari päivää aikaisemmin. Varsinaisesti kilpailullisia panoksia matsiin oli siten niukalti, mutta Atleettien vaakakupissa sarjataulukon kakkossijan säilyttäminen ja voittoputken jatkaminen painoivat edelleen riittävästi.

Kolmonen: FC POHU – Atletico Malmi 0-8 (0-5)

Kolmonen: FC POHU – Atletico Malmi 0-8 (0-5)

Edellisviikkoinen Atlantis-voitto kuului ilman muuta tämän kauden kohokohtiin ja siitä kummunnut hyvä fiilis näkyi myös tämän viikon tapahtumissa ja POHU-otteluun valmistautumisessa. Samalla heikon alkukauden pelannut Atletico oli yhtäkkiä tilanteessa, jossa voitto varmistaisi jo tässä vaiheessa sijoituksen neljän joukossa, antaisi vahvan kiinnityksen kolmossijaan ja pitäisi Ticon myös Atlantiksen edellä ennen FC Honka / Akatemian ja Atlantiksen perjantaista ottelua.

Kolmonen: Atletico Malmi – Atlantis FC 3-1 (2-1)

Kolmonen: Atletico Malmi – Atlantis FC 3-1 (2-1)

Ticon nurmikausi päättyi kotiottelulla Atlantis FC:tä vastaan. Pukinmäen-naapuri oli tarjonnut Atleeteille keväällä aimo löylytyksen, joten sarjasijoituksen kohentamisen lisäksi pelissä oli malmilaisittain panoksena myös vanhaa kunnon revanssia. Nousujohteinen kuntokäyrä yhdistettynä Atlantista takuulla kuormittavaan liiton pistesanktioon antoivat kalavelkojen maksuun toiveikkaan positiiviset lähtökohdat.

Kolmonen: Atletico Malmi – EPS 2-0 (1-0)

Kolmonen: Atletico Malmi – EPS 2-0 (1-0)

Lauantaina pelattiin syyskierroksen toiseksi viimeinen nurmiottelu, kun Atletico isännöi Pukimäessä EPS:aa. Keväällä hankittu niukka voitto oli vielä tuoreessa muistissa, olihan Atletico-paatin kurssi kääntynyt isoilta osin juuri tuon ottelun saattelemana. Toisaalta kyseinen kamppailu muistettiin myös yhtenä kevään hienoimmista puolustustaisteluista, kun vajaamiehinen malmilaisryhmä onnistui pitämään espoolaiset suurimmaksi osaksi poissa maalipaikoilta.

Kolmonen: Atletico Malmi – Ponnistajat 1-1 (0-0)

Kolmonen: Atletico Malmi – Ponnistajat 1-1 (0-0)

Edellisen viikon epäonninen EIF/Akatemia-tappio oli pyyhitty jo mielistä, kun Atletico asteli Pukinmäen nurmelle tarkoituksenaan kohdata rakas paikalliskilpailija, Malmin Ponnistajat. Malmin Derbyn ensimmäinen osa oli päättynyt sopuisasti 1-1-lukemiin, joten tällä kertaa tavoitteena oli ratkaista paikallisherruus ja jakaa ohitteluoikeudet Malmin kuppiloihin.

Kolmonen: Atletico Malmi – FC Honka/Akatemia 4-3 (1-1)

Kolmonen: Atletico Malmi – FC Honka/Akatemia 4-3 (1-1)

Atleticon syyskauden avannut kolmen ottelun kotiputki Pukinmäen huippukuntoisella luonnonsametilla saapui päätökseensä lohkon nousupaikasta taistelevaa FC Honka/Akatemiaa isännöiden. Vastukset koventuivat kotiturneen aikana tasaisesti asteittain; ensimmäisessä pelissä putoamista vastaan kamppailevaa Tikkaa seurasi Atleettien rinnalla kärjen takana painiva HPS, ja nyt lopuksi “Colosseumin” areenalle asteli lohkon ainoa tappioton nippu.

Kolmonen: Atletico Malmi – HPS 3-2 (2-0)

Kolmonen: Atletico Malmi – HPS 3-2 (2-0)

Syyskierros käynnistyi Atleticon osalta toivotulla tavalla ja voitto Tikasta nosti joukkueen jo 19 pisteeseen. Samasta pistemäärästä löytyi myös launtaisessa ottelussa vastaan tullut HPS, jolle malmilaisryhmä oli kärsinyt yhden kevätkierroksen karvaimmista tappioista. Siispä lauantain teema oli selkeä, tavoitteena jatkaa voittoputkea ja hakea revanssi kevään kohtaamiselle.