Yhteistyö DSV:n ja Backman-Trummerin kanssa jatkuu myös kaudella 2016

Vuodenvaihde on tarkoittanut aktiivista työskentelyä myös yhteistyökumppanuusrintamalla. Siispä Atletico Malmi onkin erittäin iloinen saadessaan julkistaa DSV:n ja Backman-Trummerin jatkavan Tico-kumppanina jo neljättä kautta putkeen!

Kahdelta Suomen johtavalta logistiikka-alan yritykseltä saamansa tuki on ollut korvaamatonta alati kasvavissa kustannuspaineissa, eikä sopimuksen solminut Janne Vottonen peittele innostustaan:

“Täytyy sanoa, että DSV ja Backmann-Trummer ovat olleet ihanteellisia kumppaneita. Hommat ovat aina hoituneet jämptisti molempiin suuntiin ja juuri niin kuin on puhuttu. Sekä rahallinen että henkinen tuki on ollut meille todella tärkeässä roolissa, jotta toimintaa pystytään ylipäänsä jatkamaan. Ja kun homma vaikuttaa hyödyttävän molempia osapuolia, niin tottakai sitä hyvin alkanutta yhteistyötä haluaa jatkaa myös tulevalla kaudella”, toteaa Vottonen.

DSV ja Backman-Trummer jatkavat Atleticon yhteistyökumppaneina kaudella 2016Yhteistyösopimus on jälleen mallia yksivuotinen ja sekä DSV että Backman-Trummer tulevat kauden mittaan näkymään laajasti joukkueen peli- ja harjoitusvarusteissa, ottelutapahtumissa sekä muissa Atletico-medioissa. DSV:n ja Backmann-Trummerin lisäksi yhteistyösopimukset jatkuvat yhä niin Snackyn, Verkkotaikureiden kuin Ravintola Ruoka-ajankin kanssa. Muutamille yhteistyökumppaneille on kuitenkin yhä tilaa.

Kiinnostaisiko teitäkin lisänäkyvyys tai muunkaltainen yhteistyö Atleticon kanssa? Kurkkaa linkin taakse.

DSV-yhtiöt omistaa tanskalainen, monikansallinen DSV A/S, joka toimii yhteensä yli 70 maassa eri puolilla maailmaa. DSV:n toiminta tähtää koko logistisen toimintaketjun hallintaan kolmeen eri liiketoiminta-alueella, lentorahdissa, merirahdissa ja maantiekuljetuksilla.

Backman-Trummer Oy puolestaan on DSV:n hyvä ja läheinen kumppani, joka tarjoaa niin ikään globaaleja logistiikkapalveluita niin maalla, raiteilla, ilmassa kuin merelläkin. Yhtiö hoitaa myös satamalogistiikkaa useammassa Suomen satamista. Yli 130 vuotta vanha yritys kuuluu osaksi pohjalaisjuurista KWH Groupia.