Snacky on Atleticon uusi pääyhteistyökumppani

Snacky

Kauden lähestyessä meillä on viimein suuri ilo ja kunnia ilmoittaa Atleticon solmineen pääyhteistyökumppanuussopimuksen Snacky-pikaruokaketjun kanssa vuosille 2015-2016 (sis. option myös kolmannesta vuodesta)! Niinpä Snackyn sinikeltainen logo tulee näkymään tiiviisti molempien Atletico-joukkueiden yhteydessä heti kauden avauspelistä alkaen.

Snacky - Jukka NieminenMoni varmasti muistaa ketjun jo 80-luvulta, jolloin Snackyn autogrillit keräsivät vankkaa suosiota suomalaisten keskuudessa. Nostalginen brändi katosi kuitenkin katukuvasta Carrolsin ostettua viimeisetkin toimipaikat, mutta nykyinen toimitusjohtaja, Jukka Nieminen, palautti vuonna 2009 Snackyn herkulliset tuotteet jälleen suomalaisten nautittavaksi.

Atleeteille ketju tuli tutuksi viimeistään siinä kohtaa, kun Snacky avasi toimipisteen Pukinmäkeen, entisen Esson tiloihin ja levitti samalla tutut mainossloganit “Poliisi on ystävä” ja “Poliisissa on munaa” myös koillishelsinkiläisten ihmeteltäviksi. Sittemmin Snacky on laajentunut ympäri pääkaupunkiseutua yhteensä seitsemällä toimipisteellään, eikä loppua näy.

Atletico kävi alkuvuodesta useita keskusteluja Niemisen kanssa ja löysi lopulta yhteisen sävelen hyvinkin helposti:

– Olen tähän sopimukseen erittäin tyytyväinen, enkä voi liiaksi korostaa, että kuinka iso merkitys tällä on meidän nuorisotyön ja harrastustoimintamme kannalta. Tyytyväisyyttäni nostaa myös erityisesti se, että Snacky on juuri Atleticon näköinen brändi: tunnettu ja vahvaa kulttisuosiotakin nauttiva, mutta samalla todella freesi ja hauskalla tavalla näkyvä, kommentoi Atleticon johtoportaaseen kuuluva Janne Vottonen.

Myös Nieminen itse hehkuu tyytyväisyyttä pidellessään uunituoretta Atletico-kaulaliinaa:

– Erittäin hyvät fiilikset. Minusta näin pitäisi toimia kaikkien Suomen yritysmaailmassa. Paikallisuus on valttia ja Atletico siihen loistava kohde, tiivistää Jukka Nieminen.

Yhteistyö kattaa molemmat joukkueet ja Snacky tulee olemaan erittäin näkyvästi esillä erityisesti Atletico Malmin peli- ja harjoitusasuissa, nettisivuilla, ottelutapahtumissa sekä käytännössä kaikessa, mitä Atletico tekeekään. Lisäksi Snacky puffaa myös Atleticoa, mutta siitä kerrottakoon tarkemmin myöhemmin.

Atletico toivottaakin Snackyn lämpimästi tervetulleeksi kumppaneiden joukkoon ja uskoo, että yhteistyö kantaa tulevina vuosina laajaltikin hedelmää!