Atletico ja Ruoka-aika yhteistyöhön

Atleticon etusivun alalaitaan on kaikessa hiljaisuudessa ilmestynyt uusi logo. Meillä onkin ilo ja kunnia esitellä joukkueen uusin yhteistyökumppani, Ravintola Ruoka-aika!

Malmilla (Kirkonkyläntie 7, 00700 Helsinki) sijaitsevassa ravintolassa järjestetään vuosina 2015-2016 mm. Mosa Cupin jatkot (ensimmäiset jo heti ensi viikon pääsiäislauantaina 4.4.) sekä Atleticon perinteiset pikkujoulut. Ravintola tulee olemaan esillä myös näillä nettisivuilla sekä joukkueen ottelutapahtumissa.

Ruoka-aika

Keskeisellä paikalla sijaitseva Ravintola Ruoka-aika on tullut Atleticolle tutuksi hyvästä palvelusta ja varmasti vatsat täyttävästä buffetista. Monipuolisesta ja terveellisestä kotiruoasta on päästy nauttimaan niin lounas- kuin päivällisaikaankin, jonka jälkeen ilta on toisinaan jatkunut myöhään iltaan monitoimiravintolan toisella puolella, Eke’s Pubissa. Joukkueen johtoportaaseen kuuluva Janne Vottonen on siis syystäkin tyytyväinen yhteistyösopimukseen:

– Meillä oli aiheesta puhetta jo reilusti viime vuoden puolella ja tuntuu luonnolliselta, että saatiin kumppaniksi Malmin alueen ehdottomasti paras ruokaravintola. Tilat ovat lisäksi erinomaiset juuri pikkujoulujen tyylisiin tilaisuuksiin, joihin osallistuu reilummin väkeä. Kiva päästä tekemään yhteistyötä ja toivottavasti auttaa paikallisia löytämään Ruoka-aika vielä nykyistäkin paremmin, kommentoi Vottonen.

Ruoka-ajassa ollaan vahvasti samoilla linjoilla:

– Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme tukea paikallista urheilujoukkuetta. Ajattelen, että olemme pelaajien tankkauspaikka. Elintärkeänä polttoaineena tarjoamme maukasta, monipuolista ja terveellistä kotiruokaa, kertoo ravintolan omistaja Riitta-Liisa Piiroinen.

Lisätietoa ravintolasta ja mm. sen lapsiperheillekin soveltuvat A la carte -listat löydät täältä.

Tykkääthän myös ravintolan Facebook-sivuista, niin pysyt kärryillä mm. tulevista tapahtumista.