Kiinnostaako yhteistyö alueensa näkyvimmän ja kiinnostavimman jalkapallojoukkueen kanssa?

Meillä on jo useita tyytyväisiä yhteistyökumppaneita, mutta mukaan mahtuu myös uusia tahoja, joilla on kiinnostusta tehdä erilaista, tavallisesta poikkeavaa sponsorointiyhteistyötä molempia osapuolia hyödyttävällä tavalla!

Atletico Malmi on siis Koillis-Helsingistä ponnistava, noin 80 aikuispelaajasta koostuva urheilu- ja vapaa-ajantoimintaa harjoittava yhteisö, jonka edustusjoukkue pelaa Helsingin piirin korkeimmalla sarjatasolla, Kolmosessa. Kulttimaineessa olevan joukkueen tie on kulkenut aina alimman divisioonatason viimeiseltä sijalta kansallisten sarjojen kynnykselle ja Helsingin / Uudenmaan ylimmmän sarjatason kärkijoukkueeksi. Matkalle on mahtunut ikimuistoisia pelejä, hienoja tempauksia, sarjanousuja, cup-kamppailuita ja ties mitä.

Etsimme tällä hetkellä muutamaa uutta kumppania, joilla olisi haluja laajentaa näkyvyyttään ja saavuttaa erilaisia liiketoiminnallisia tavoitteita, liittyivätpä ne sitten brändin rakentamiseen paikallisesti, sidosryhmäsuhteiden ylläpitoon tai yhteiskuntavastuullisuuteen. Olemme tottuneet toteuttamaan hullujakin tempauksia, mistä osoituksina mm. Seiskan, MTV:n, Iltalehden, Metron ja erilaisten futismedioiden uutiskynnyksen kirkkaasti ylittänyt Poikakalenterimme sekä yli 3200 euroa hyväntekeväisyyteen tuottanut Atletico Cup.

Pienellä investoinnilla on siis mahdollisuus saavuttaa merkittäviäkin hyötyjä. Jokainen yhteistyökumppani on meille erittäin arvokas ja olemme rajoittaneet kumppaneiden määrän minimiin kymmenien pienten kumppaneiden haalimisen sijaan. Pääyhteistyökumppanin lisäksi peliasuissamme ja muussa viestinnässämme näkyy kerrallaan aina vain rajallinen määrä yhteistyötahoja. Laatu korvaa määrän.

Lisää infoa joukkueesta ja historiastamme löydät mm. Infosta, minkä lisäksi toimitamme pyynnöstäsi “Yhteistyökumppanina Atletico Malmi”-esitteen.

Ohessa kuitenkin lyhyt yhteenveto kumppanuusmahdollisuuksistamme:

  1. Näytte ja erotutte alueen nousevimman, potentiaalisimman ja näkyvimmän joukkueen peli- ja harjoitusasuissa sekä nettisivuilla virallisena yhteistyökumppanina.
  2. Esiinnytte ja vaikutatte vuoden aikana noin 150 päivänä ja usean tuhannen ihmisen edessä pelikentillä sekä nettisivuilla yli 67 000 kävijälle vuosittain. Esiinnytte pääasiassa Helsingissä ja Uudellamaalla noin 40 ottelussa kauden aikana.
  3. Tulette tutuksi sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Twitter) ja paikallislehdissä tasaisin väliajoin
  4. Hyödynnätte ja vahvistatte mielikuvaa yrityksestänne nuorekkaana, positiivisena ja innovatiivisena toimijana
  5. Voitte hyödyntää meitä myös muihin erilaisiin tarkoituksiin, kun tarvitsette riuskoja käsiä tai lisätekijöitä esimerkiksi erilaisiin talkoohommiin tai haluatte muuten osoittaa olevanne sosiaalisesti vastuullinen yritys.
  6. Lisäksi pääsette mukaan mainostajana vuosittain pelattavaan Mosa Cupiin (kaudella 2024 jälleen huhtikuussa), joka kerää Tapanilan tekonurmen laidalle satoja ihmisiä yhden päivän aikana katsomaan kahdeksaa paikallista joukkuetta.
  7. Ja ennen kaikkea teette hyvän ja vastuullisen ratkaisun tukemalla joukkuetta, joka koostuu itse oman harrastuksensa maksavista nuorista aikuisista. Jokainen lisäeuro toimintaamme on siis todella arvokas ja mahdollistaa sen, että toiminta säilyy jatkossakin elinvoimaisena.

KIINNOSTUITKO? Soita tai laita mailia, niin toimitan sinulle yksityiskohtaisemman sponsorointiesityksen. Emme halua tarjota samaa valmista pakettia jokaiselle tai odota saavamme rahaa vastikkeetta, vaan kaikki yhteistyö suunnitellaan niin, että se hyödyttää molempia osapuolia tavalla tai toisella.

Yhteydenotot:
Janne Vottonen
040 822 6006
janne.vottonen@gmail.com