Suomen Cup -arpa on heitetty

Palloliitto pyöräytti tänään taas kasan Kinder-palloja arvontakoreissaan ja julkisti tulevat cup-vastukset kumpaisellekin Atleticon cuppiin osallistuvista miesjoukkueista. Tico-edarin taival alkaa ykköskierrokselta ja vastaan asettuu joko Olarin Tarmo -77 tai viime vuoden cup-taipaleelta tuttu Colo-Colo.

Arpa oli taas siltä osin suosiollinen, että moni kilpakumppani sai vastaansa saman sarjatason joukkueita, mutta Tico kohtaa joko Seiskan tai Vitosen haastajan. Luvassa on vierasottelu, johon oletettavasti matkataan jälleen HSL-lipun piirissä.

Tulevista vastustajista tiedämme sen verran, että Olarin Tarmo on perinteikäs espoolaisjoukkue, joka useamman vuoden Kutosen taipaleen jälkeen on vakiintunut Seiskan ylempään keskikastiin. Suosikkina tuohon ottelupariin lähtevä Colo-Colo taas muistetaan viime vuoden tiukasta cup-kamppailusta, jossa Vitosen joukkue laittoi Atleticolle kunnolla kampoihin eikä muheva cup-yllätyskään ollut lopulta täyttä utopiaa. Tico hoiti kuitenkin ottelun kunnialla edukseen 0-2-voitolla ja jatkoi eteenpäin aina cupin 4. kierrokselle saakka. Pidempään Atleticoa seuranneet saattavat muistaa keskinäiset kohtaamiset myös Kutosessa kaudella 2005 ja Suomen Cupissa kaudella 2009.

Myös kakkosjoukkueemme, Atletico Akatemia osallistuu cuppiin. Pelit alkavat isoveljestään poiketen tasauskierrokselta 0, jossa vastaan asettuu viime kauden Vitosen lohkosta tuttu SAPA/2. Voittajalle on luvassa paikka cupin ykkösrundilta, jossa vastus kovenee pykälällä; voittaja isännöi nimittäin Kolmosesta Neloseen tippunutta FC POHUa.

Aikataulu tasauskierrokselle on 9.2.-3.3. ja ykkösrundi pitäisi olla puolestaan pelattuna 17.3. mennessä. Tarkoista ajankohdista seuraa infoa perästä.

Kaikki otteluparit ja liiton jakamat lisätiedot löydät puolestaan täältä.