Atletico jatkaa yhteistyötä K-Citymarket Malmin kanssa

Atletico tiedotti juuri solmineensa K-Citymarket Malmin kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Vuonna 2022 käynnistynyt yhteistyö saa siis jatkoa ja Malmin ykköskauppa näkyy jatkossakin niin Ticon peli- ja treenivarusteissa kuin muissakin Ticon näkyvyyskanavissa.

Malmin Novasta jo vuodesta 2003 löytynyt K-Citymarket sai vuoden 2022 alkupuolella uuden kauppiaan, kun mm. suositusta TikTok-tilistään tuttu Teemu Tikkala nappasi kaupan haltuunsa ja on kehittänyt sitä määrätietoisesti tarjotakseen parasta mahdollista palvelua koillishelsinkiläisille. Noin 9700 neliön kauppa uudistui isommin viime vuoden lopulla, kun Kesko kehitti Malmin Cittarista ensimmäisen “uuden ajan K-Citymarketin”.

Tikkala iloitsee nyt uudistetusta yhteistyösopimuksesta:

– Olen todella innoissani jatkamassa yhteistyötä Atletico Malmin kanssa! Kauppiaana alueella jo pari vuotta toimineena, minulle on erittäin tärkeää osallistua ja tukea paikallisten seurojen toimintaa. Jalkapallo on yksi niistä alueista, johon panostan suurella innolla, sillä se tuo ihmiset yhteen ja luo vahvaa yhteisöllisyyttä. Tämä yhteistyö on hieno mahdollisuus vahvistaa sitoutumistani alueen ihmisiin ja toimintoihin. Odotan innolla, mitä kaikkea mahtavaa voimme yhdessä saavuttaa!

Myös kumppanuuksista vastaava Janne Vottonen kiittelee hyvin startannutta yhteistyötä:

– Mahtavaa saada jatkaa hyvin startannutta yhteistyötä Teemun ja K-Citymarketin poppoon kanssa! Meitä yhdistää mm. vahva yhteisöllisyys ja tarve olla mukana paikallisten ihmisten arjessa plus tietysti into tehdä asioita vähän eri tavalla ja ehkä myös näkyvämmin kuin joku muu. Yhteistyölle on siis olemassa selkeä match ja kun katsoo kaupan valikoimaa ja palvelutasoa, niin eipä Malmilta parempaa ruokakauppakumppania voi edes löytää. Hienoa siis päästä jatkamaan juttuja yhdessä!

Lisätietoa Malmin K-Citymarketista löydät täältä.