Preseason käynnistyy ensi viikolla – Aikataulut ja otteluohjelma julki

Joulukuu vaihtui tammikuuksi ja samalla käynnistyi myös lähtölasku Atleticon preseasoniin, joka potkaistaan vauhtiin perinteiseen tapaan tammikuun toisella viikolla. “Maailman pisin” preseason jatkuu aina huhtikuun puoliväliin ennen niillä nurkilla siintävää Kolmosen starttia.

Atletico kokoontuu harjoituskentille ensimmäistä kertaa maanantaina 8.1.2024 uuden valmennuskolmikkonsa johdolla ja aloittaa valmistelut kohti kivikovaa Kolmosta kaudella 2024. Joukkue harjoittelee viime kausien tapaan kolmesti viikossa, pelaa seitsemän harjoitusottelua ja osallistuu toki myös Suomen Cuppiin.

Talven treeniaikataulu:

Maanantaisin (parilliset vkot)Klo 18:30-20:10Pallomylly tn
Maanantaisin (parittomat vkot)Klo 18:30-20:10Kartano tn
TiistaisinKlo 20:30-22:10Oulunkylä 2 tn (Pikkupekka Areena)
TorstaisinKlo 18:30-20:10Kartano tn

Joukkue harjoittelee siis kolmesti viikossa ma-ti-to-rytmillä, jossa maanantait ovat vuoroviikoin Myllypuron Pallomyllyssä ja vuoroviikoin Kartanon tekonurmella, Vuosaaressa. Tiistaisin treenataan Oulunkylän Pikkupekka Areenalla ja torstaisin jälleen Vuosaaressa. Yksittäisiä poikkeuksia on luvassa ja niistä ajantasaisimmat tiedot löydät Tapahtumat-osiosta.

Loppusyksyn offseason-höntsissä nähtiin jo mukavasti uusia tryout-pelaajia, mutta uusia pelimiehiä katsastetaan yhä tammikuun ajan. Mikäli mielit siis osaksi poikkeuksellista, malmilaista jalkapallotarinaa ja haluat pelata Kolmosen kärkipään jalkapalloa, ole yhteydessä Atleticon joukkueenjohtaja, Janne Vottoseen: 040 822 6006, janne.vottonen (at) gmail.com.

Huom.! Kerrothan viestissäsi itsestäsi ja pelaajataustasi. Ilmoita ainakin ikäsi, mitä pelipaikkaa pelaat, missä ja millä sarjatasoilla olet aiemmin esiintynyt sekä ennen kaikkea, mikä Atleticossa herätti kiinnostuksesi?

Harjoitusottelut:

La 27.01. klo 17:00Treenipeli vs. HyPSKartano tn
Su 11.02. klo 18:00Treenipeli @ Pöxyt (2D)Laaksolahti tn, Espoo
La 24.02. klo 14:00Treenipeli @ TiPSTikkurila tn, Vantaa
La 09.03. klo 17:00Treenipeli vs. Union PlaaniKartano tn
Su 24.03. klo 14:00Treenipeli @ ToTeBollis 6 tn
La 13.04. klo xx:xxMosa Cup (2 peliä)Mosan Wembley

Luvassa on siis koko joukko kovia treenipelejä hyviä Kolmosen jengejä vastaan yhdellä Kakkosen joukkueella ryyditettynä. Ottelut alkavat tammikuun lopulla ja joukkue pelaa noin joka toinen viikko -tahdilla ennen 20.4. korvilla käynnistyvää Kolmosta.

Nyt jo sovittujen harjoituspelien lisäksi Atletico osallistuu perinteiseen tapaan kevään huipentavaan Mosa Cuppiin, joka tahkotaan Mosan Wembleyllä lauantaina 13.4. Kutsuturnauksen tarkemmat peliaikataulut vastustajineen julkistettaneen tammi-helmikuun aikana.

Lisäksi ohjelmaan odotetaan täydennystä 1-3 Suomen Cup -kamppailulla, jotka käynnistyvät hieman arvasta riippuen joko 1. tai 2. kierrokselta. Nämä pelataan aikaväleillä 9.2.-17.3. ja 12.3.-1.4. Kolmannen kierroksen otteluille on varattu aikaväli 16.4.-28.4.

Joukkue pidättää myös oikeudet mahdollisiin aikataulumuutoksiin. Seurailethan siis Atleticon somekanavia ja Tapahtumat-osiota.