Granlundin ja Atleticon yhteistyö jatkuu kaudella 2024

Preseasonin käynnistymistä odotellessa hommia on painettu myös kumppanuusrintamalla, josta kuului heti tammikuun ensipäivinä hyviä uutisia, kun Atletico tiedotti solmineensa uuden yhteistyösopimuksen Malmilla näkyvästi vaikuttavan Granlundin kanssa. Kahdeksatta vuotta yhtämittaisesti jatkuva kumppanuus koskettaa Kolmosta pelaavaa edaria ja on aiempien vuosien tapaan yksivuotinen.

Granlundin viestintä- ja markkinointipäällikkö, Riikka Linna kiteyttää paikallisen kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonsernin motiivit ytimekkäästi:

– Granlundin pääkonttori on ollut Malmilla jo 90-luvulta alkaen. Tuemme mielellämme paikallista urheilutoimintaa.

Atleticon yhteistyökumppanuuksista vastaava Janne Vottonen vaikuttaa syystäkin iloiselta pitkään jatkuneesta kumppanuudesta:

– Granlundin kanssa starttaa nyt kahdeksas sopimusvuosi ja se kertoo ilman muuta omaa kieltään hyvin sujuneesta yhteistyöstä! Granlund on paikallisesti äärimmäisen tärkeä työllistäjä ja oman alansa näkyvimpiä toimijoita. On myös ollut kiva huomata, että ei ole kerta eikä kaksi kuin granlundilaisia on bongannut kentänlaidalla tai meidän somekanavissa seuraamassa Atleticon edesottamuksia. Toivottavasti nähdään tulevallakin kaudella ja iso kiitos vielä Granlundin suuntaan vankkumattomasta tuesta!

Granlund Oy on vuonna 1960 perustettu kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, jonka tärkein tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta, älykkyyttä ja samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Malmilta löytyvän pääkonttorin lisäksi yritys työllistää yli 1300 asiantuntijaa ja toimipisteitä löytyy ympäri Suomen.