Atletico julkaisee poikakalenterin 5.10. – Ennakkotilaus on käynnistynyt!

Elokuun puolivälissä ilmoille kantautui ilouutinen siitä, että Atletico julkaisee jatkoa runsaasti kiitosta keränneille poikakalentereilleen ja esittelee jälleen atleettista pelaajistoaan pilke silmäkulmassa, suurella taiteellisella kunnianhimolla toteutetuissa kuvissa. Samalla joukkue jatkaa arvokasta hyväntekeväisyystyötään ja tarjoilee kannattajilleen mahdollisuuden avustaa vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta tukevaa rahastoa pienellä, mutta sitäkin merkittävämmällä summalla.

Viime viikolla Atleticon someen pamahti myös uusi promokuva, jonka ohessa paljastettiin lähestyvä julkaisupäivä – 5.10.2019. Ja maanantaina somessa julkaistiin seuraava otos, jonka yhteydessä oli linkki myös ennakkotilauslomakkeeseen. Tilauksia otetaan siis jo nyt vastaan, vaikka varsinainen julkaisu ajoittuu lokakuun alkuun samaiselle päivälle, jolloin kausi päättyy KoiPSin isäntänä juuri avatulla Mosan Wembleyllä.

Kalenteria on siis saatavilla niin tuosta pelistä kuin myös postitoimituksella sekä noudettuna Atleticon kolmesta eri toimipisteestä, Tapaninvainiosta, Vallilasta tai Kaartinkaupungista erikseen sovittavina ajankohtina.

Kalenterin hinta on 20€ / kpl ja Atletico lahjoittaa peräti 50% tuotoista hyväntekeväisyyteen. Samalla kertaa on mahdollista ostaa myös muuta Atletico-aiheista fanitavaraa, mm. vuosi sitten julkaistua 25v-historiikkia, kaulaliinaa ja rannenauhaa.

Eli eikun tilaamaan tämän linkin kautta!