Atleettien neljännesvuosisata - 25 tarinaa MPS Atletico Malmista

Atletico Malmi julkaisi vuoden 2018 lopulla joukkueen 25-vuotista taivalta juhlistavan historiikin, joka jakaantuu 25 tarinaan ja erilaisiin lisämateriaaleihin. B5-kokoinen, nidottu ja pehmeäkantinen kirja pohjautuu nettisivuilla julkaistuihin artikkeleihin, mutta tarjoaa myös runsaasti aineistoa, jota ei ole julkaistu – tai julkaistakaan – netissä.

Kuuden Atletico-vaikuttajan koostama teos esittelee runsain aikalaiskommentein varustettuna joukkueen synnyn, kasvun ja menestyksen syyt, eli kuinka poikkeuksellisen heikosta juniorijoukkueesta on kasvanut yksi helsinkiläisen aikuisfutiksen johtavista aikuisjoukkueista. Siihen kontribuoineet, eri “dynastioiden” kannalta keskeisimmät henkilöt sekä ennen kaikkea joukkueen kentän ulkopuolisia toimia poikakalentereista risteilyihin ja Mosa Cupista uskomattomimpiin toilailuihin – eli tavallaan ne taustat, jotka tekevät Atleticosta poikkeuksellisen ilmiön ja myös monen tunteman brändin. Yli 300-sivuinen kirja pitää varsinaisten ydinartikkeleiden lisäksi sisällään myös mm. pelaajakohtaiset maratontaulukot, tilastot ja sarjataulukkoyhteenvedon sekä ylimääräistä tekstiaineistoa.

“Atleettien neljännesvuosisata on kirja, jonka jokaisen alasarjafutisseuraajan tulisi lukea. Se ei ole vain tylsä ja geneerinen kronikka vaan tunnetta ja intohimoa pursuava kuvaus kulttimaineeseen nousseen ja vuonna 2018 jo kunnioitettavat 25 vuotta täyttävän malmilaisjoukkueen synnystä, kasvusta ja kehittymisestä niin pelikentillä kuin niiden ulkopuolellakin.”

Sivu 10 24 10 2018 Koillis-Helsingin lähitieto

Peruspaketin lisäksi tarjolla on myös kaksi vaihtoehtoista versiota:

Pehmeäkantinen, nidottu kirja: 15€ / kpl (norm. 25€/kpl) + mahdolliset toimituskulut
– Sähköinen PDF-versio: 10€ / kpl
– VIP-paketti: 40€ / kpl (sis. Atletico Malmi -kaulaliina sekä nidottu kirja kirjoittajien signeeraamana) + mahdolliset toimituskulut

Tilauksen voi tehdä joko:
Tilauslomakkeen kautta
– Laittamalla sähköpostia osoitteeseen janne.vottonen (at) gmail.com

Lisätiedot ja kyselyt: Janne Vottonen // janne.vottonen (at) gmail.com // 040 822 6006