Suomen Cupin 3. kierroksen ajankohta selvillä – myös treenipelikalenteriin muutoksia

Suomen Cupin kolmoskierroksen otteluajankohta on selvillä. Atletico kohtaa Kasiysi/Rockyn sunnuntaina 21.2. klo 14:30 alkaen Laaksolahden tekonurmella. Samalla ko. ajankohtaan pelattavaksi merkitty HPS-ottelu peruuntuu / siirtyy hamaan tulevaisuuteen cup-ottelun tieltä.

Atletico eteni cupin kolmannelle kierrokselle voitettuaan HJK/Lsalon ja arpa asetteli kolmoskierroksen potentiaalisiksi kohdattavaksi joko Kasiysi/Rockyn (4D, Espoo) tai Tervakosken Padon (4D, Tampere), joista ensimmäinen selviytyi jatkoon vakuuttavalla 3-1-voitolla. Atletico ja Kasiysi/Rocky eivät ole koskaan aiemmin kohdanneet, joten siltäkin osin luvassa on jälleen kiinnostava ensikohtaaminen.

Myös treenipelikalenteriin on tullut pientä muutosta. Edellisviikkoinen NuPS-kamppailu peruuntui vastustajan kärsittyä akuutista pelaajapulasta. Samalle viikonlopulle ei enää uutta peliä saatu, mutta korvaavana otteluna Atletico kohtaa Kakkosesta viime kauden päätteeksi tippuneen PK Keski-Uusimaan (PKKU) tulevan viikon lauantaina, 13.2. Kamppailu käynnistyy klo 15:00 Tuusulan tekonurmella.