Kanansiipiä Regions’ Cupissa

UEFA_Regions'_CupAtletico-leirissä hieraistiin tänään silmiä, kun Palloliitto arpoi Regions’ Cupin ensimmäisen kierroksen. Palloista pyörähti nimittäin vastaan mielenkiintoisesti nimetty Chicken Wings (6D).

Joukkue on malmilaisille entuudestaan täysin tuntematon suuruus, mutta pikaisella googlettelulla selvisi, että kyseinen nippu avaa ensi kaudella Helsingin piirin Kutosessa ja taustaa tältä kaveriporukalta löytyy mm. Hesa Cupista ja pienen kentän harrastepeleistä, Simo Syrjävaara Cupissa.

Atletico Akatemia osallistuu myös tuttuun tyyliin omana ryhmänään tähän kilpailuun ja kohtaa ensimmäisellä rundilla Atleticollekin edellisvuosien cup-kilpailuista tutun Helsingin Pumpun (5D).

Ottelut pelataan aikavälillä 10.02-17.4. ja tarkemmista ajankohdista ilmoitetaan heti niiden selvittyä.

Koko ottelulistauksen löydät täältä.