Mosa Cup 5v – Koillis-Helsingin mestaruudesta taistellaan jälleen huhtikuussa

Jo kevätperinteeksi muodostunut Mosa Cup pelataan tänä vuonna lauantaina 9.4. Viidettä kertaa järjestettävä kutsuturnaus kerää jälleen totutun varmasti koillishelsinkiläiset futisfanit Tapanilan tekonurmelle ihailemaan parasta paikallista jalkapalloilua aivan sarjakauden kynnyksellä. Mukana on yhteensä kahdeksan joukkuetta neljältä eri sarjatasolta ja kahteen tasosarjaan jaettuna. 2x35min pituisista otteluista koostuva cup-turnaus tarkoittaa siis käytännössä noin 10 tuntia non-stop-jalkapalloilua säässä kuin säässä.

Mosa Cup 2016

Viime vuonna mm. Helsingin Sanomissa esitelty turnaus tulee siis varmasti tarjoilemaan huippukiinnostavaa viihdettä päivän mittaan. Tämänvuotinen kattaus näyttää vieläpä erittäin vahvalta, onhan mukana sekä vanhoja tuttuja että myös muutamia uusia joukkueita. Tulijoita olisi ollut enemmänkin, mutta tällä kertaa mukaan valikoituivat seuraavat kahdeksan joukkuetta:

Kilpasarjassa mestaruutta puolustaa itseoikeutetusti toinen järjestäjätaho, Atletico Malmi (3D). Joukkueen lisäksi mukana on kilpapuolen mestaruuden kahdesti vienyt – niin ikään järjestävänä tahona toimiva – PuiU (3D) sekä kertaalleen voittanut, yhden vuoden tauon pitänyt SUMU/77 (4D). Vuoden tauon karkeloihin palaa myös ensimmäistä cup-pyttyään janoava Malmin Ponnistajat (3D).

Harrastepuolella mestaruutta puolustaa siltamäkeläinen FC KaKe (5D), jonka haastajina nähdään Kanuunoiden kerman tapaan alusta saakka mukana ollut, ja kertaalleen pytyn vienyt, Atletico Akatemia (5D). Uusina joukkueina turnaukseen osallistuvat tapaninvainiolaistaustainen AC Balls (6D) ja PuiU/2 (6D).

Otteluparit kamppailuihin arvotaan helmikuun lopulla, jolloin on myös luvassa lisätietoa turnauksen aikatauluista ja muusta.