Suomen Cupin kolmas kierros arvottu

Suomen_Cup

Palloliitto arpoi tänään Respect Suomen Cupin kolmannen kierroksen otteluparit ja samalla selvisi, että Atleticon seuraava mahdollinen cup-vastustaja on Nummelan Palloseura (3D). Kolmannella kierroksella mukana on vielä 72 joukkuetta, pitäen sisällään myös Ykkösen ja Kakkosen joukkueet. Arvonta toteutettiin alueellisesti, eli arpa saattoi heittää vastaan ainoastaan helsinkiläisiä ryhmiä. Se, selviääkö Atletico kolmannelle kierrokselle, ratkeaa jo viikon kuluttua sunnuntaina (15.2. klo 18.30) HIFK:n isännöidessä Atleetteja Kartanon tekonurmella.

Tuleva mahdollinen vastus on Atleticolle entuudestaan erittäin tuttu, sillä joukkueet pelasivat viime vuonna samassa Kolmosen lohkossa. Ensimmäinen ottelu päättyi NuPSin eduksi 2-1, toinen taas Pukinmäessä Atleticon 3-2-voittoon.

Ottelupari tullaan pelaamaan 16.2. – 6.3. välisenä aikana Atleticon kotikentällä erikseen ilmoitettavaan ajankohtaan.

Arvonnan tuloksia pääset tarkastelemaan laajemmin täältä.