Mosa Cupiin tasan kaksi kuukautta – Joukkueisiin pieniä muutoksia

Kevään kohokohta, Mosa Cup 2015, pelataan tänä vuonna viikkoa normaalia aiemmin. Kiinnostavimmat paikallisjoukkueet kohtaavat siis toisensa jo pääsiäislauantaina, 4.4.2015 klo 9:00 alkaen. Neljättä kertaa järjestettävä miniturnausta kehitetään askelittain haluttuun suuntaan, mutta ainakin tänä vuonna koillisen epävirallinen mestaruus ratkaistaan hyvin pitkälti aiempien vuosien tapaan.

Mosa Cup 2015

Suurimmat muutokset liittyvätkin osallistuviin joukkueisiin. Muutamien valitettavien peruutusten vuoksi kummassakin sarjassa nähdään yksi vaihdos.

Kilpapuolella jo edellisenä kolmena vuonna mukana olleiden Atletico Malmin (3D), PuiUn (3D) ja SUMU/77:n (4D) lisäksi neljäntenä tittelistä kilpailee naapuripitäjän Tikkurilan Palloseura (4D). Jo ensimmäisessä Mosa Cupissa aikanaan mukana ollut TiPS tekee kovaa nousua Uudenmaan Nelosessa ja korvaa heidän tilalleen kaksi vuotta sitten tulleen Ponnistajat.

Harrastepuolella PuiU/86 jättää puolestaan tämän vuoden kamppailut väliin pelaajatilanteeseensa vedoten. Tilalla nähdään aiempina vuosina listan varasijoilla ollut ja Vitosen kärkiryhmiin viime vuonna kuulunut  Ponnistajat / 2 (5D). Seuransa kunniaa tänä vuonna puolustava joukkue täydentää Atletico Akatemian (5D), FC KaKen (5D) ja SUMU/7-7:n (6D) muodostaman harrastepuolen.

MosaCup2015 - joukkueet

– Sääli tietysti, että kahdelta tutulta joukkueelta jää turnaus väliin, mutta me ollaan onneksi oltu viime vuosina siitä hyvässä asemassa, että tunkua on ollut huomattavasti enemmän kuin paikkoja tarjota. Tänäkin vuonna saatiin suorittaa valintaa ja haluttiin mukaan tietysti ennen kaikkea paikallisia jengejä, ja nimenomaan sellaisia, joita itsekin haluaisi nähdä kentällä vielä ennen kauden alkua, tähdentää Mosa Cupin taustalta löytyvä Janne Vottonen.

Turnauksen otteluparit arvotaan jo viikon kuluttua, jonka jälkeen myös otteluohjelma julkaistaan esimerkiksi näillä sivuilla. Sen jälkeen tiedonannot siirtyvät Facebookin tapahtuma-sivuille, jossa tullaan kertomaan myös aiempaa isommista Mosa Cup -jatkoista. Pysy siis kuulolla!