Kevään neljäs hankinta varmistui – Aleksi Myllyksestä uusin Atleetti

Atleticon rinki senkun nuorenee, sillä myös neljäs pelaajahankinta edustaa nuorempaa kaartia. Aleksi Myllys (s. 2000) siirtyy Atleticoon Gnistanin A-junioreista, jossa nuori hyökkäyspään pelaaja vietti edeltävät kolme kautta.

Myllys sai alkujaan futisoppinsa PK-35:ssä, jonka lisäksi hän on junioriurallaan edustanut myös Legirus Interiä ja viimeiset kolme kautta oulunkyläläistä Gnistania. Gnisussa Myllys pelasi pääasiassa A-junioreiden SM-karsintaa ja ykkösdivaria, mutta eteni myös miesten edustusjoukkueen porteille saakka pelaten parissa Suomen Cup -ottelussa. Isompi läpimurto miehissä jäi kuitenkin tekemättä, ja nyt Myllys yrittää sitä Ticossa.

Myllys liittyy innokkaana Atleticoon, vaikka onkin varsin vähäsanainen tavoitteistaan:

– Hyvillä fiiliksillä Ticoon! Kiva päästä pitkän tauon jälkeen taas pelaamaan futista. Tulevalta kaudelta odotan kovia pelejä Kolmosessa ja kivoja kokemuksia joukkueen kanssa.

Päävalmentaja Timo Kinnunen kuvailee puolestaan tuoreinta suojattiaan seuraavasti:

– Aleksi on allekirjoittaneelle tuttu pelaaja jo vuosien takaa, sillä valmensin häntä aikoinaan D- ja C-junioreissa. Muutama vuosi on niistä ajoista vierähtänyt, ja nykyinen versio on vielä entistä terävämpi ja juonikkaampi hyökkääjä. Peter Crouch -tyyliseksi hyökkääjäksi itseänsä joukkueelle esitellyt pelaaja on esikuvaansa ainakin aavistuksen liikkuvampi ja tuulettaa maalejaan hillitymmin. Aleksi tuo erittäin hyvän vaihtoehdon Atleticon melko vaikuttavaan höykkäysarsenaaliin.

Aleksinkin voi nähdä ensimmäistä kertaa Tico-nutussa jo kesäkuun alkupuolella. Tarkemmat treenipeliaikataulut löydät täältä ja sarjaohjelman puolestaan täältä.

Tervetuloa Ticoon Aleksi!