Atletico on tulessa kolmesti vielä ennen sarjakauden alkua

Treenikausi on polkaistu käyntiin jälleen täydellä tohinalla ja noin 6kk tauko pallollisista harjoitteista on viimein ohi! Atletico valmistautuu lähestyvään Kolmosen kauteen kolmen viikkoharjoitteen voimin ja on sopinut myös kolme kauteen valmistavaa ottelua ennen 11.6. SAPA/3 vastaan pelattavaa ensimmäistä Kolmosen ottelua:

ti 1.6. klo 20:30 @ Mosan Wembley vs. MPS/2020
pe 4.6. klo 19:15 @ Bollis 6 tn vs. FC FC (5D)
ti 8.6. klo 20:30@ Mosan Wembley vs. Pöxyt

Ensimmäinen ja kolmas ottelu ovat harjoituspelejä, joissa olisi tarkoitus hioa pelitaktiikoita ja katsastaa niin nykyisten kuin uusienkin Tico-pelaajien kuntoa. Tiistaina 1.6. Atletico kohtaa seuran sisäisessä treenimittelössä juuri Kolmoseen nousseen MPS / 2020 (ent. MPS/Old Stars) ja viikkoa myöhemmin haaste kovenee entisestään, kun vastaan asettuu Kolmosen ykköslohkossa viime vuonna kolmanneksi sijoittunut espoolainen Pöxyt.

Keskimmäinen peli on puolestaan Regions’ Cupin 2. kierroksen ottelu Vitosessa pelaavaa FC FC:tä vastaan. Panosta piisaa, sillä ottelun voittaja etenee kolmoskierrokselle ja kohti loppupäässä siintäviä europelejä.