Atletico keräsi 1600 euroa hyväntekeväisyyteen elokuisella turnauksellaan!

Kesällä järjestetty Atletico Cup osoittautui jälleen menestykseksi niin kelien kuin pelienkin puolesta. 25 joukkuetta kerääntyi Tapulin urheilupuistoon mittelemään paremmuudestaan kahdessa tasosarjassa ja pienellä kentällä 1+4-henkisin joukkuein.

Turnaus tarjoili siis jalkapallon riemua, mutta teki myös hyvän yhteiskunnallisen teon keräämällä rahaa vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta tukevaan rahastoon. Atletico tilittikin alkuviikosta noin 1600 euron potin Malmin Palloseuran ylläpitämään rahastoon viimeistenkin turnauskulujen vahvistuttua.

– Turnausjärjestelyt nielivät luonnollisesti runsaasti aikaa, mutta kyllähän ne kaikki hymyt ja kiitokset itse turnauspäivän aikana palkitsivat isosti. Paras fiilis tuli kuitenkin näin jälkijunassa, kun pääsimme tuossa alkuviikosta tilittämään lopullisen hyväntekeväisyyspotin eteenpäin. Toivottavasti mahdollisimman moni vaikeammista oloista tuleva futaajanalku pääsisi hyötymään tästä tuesta joukkueensa turnausmatkoilla tai uusia pelivarusteita hankkiessa, fiilistelee turnaustiimin kuuluva Janne Vottonen.

Rahasto jakaa siis tukea 7-13-vuotiaiden lasten ja nuorten kertaluontoisten futiskustannusten kattamiseen. Saatavaa tukea on mahdollista suunnata peli- ja turnausmatkoihin sekä juuri varustehankintoihin. Hakemukset käsittelee seuran nimeämä työryhmä, jonka jäsenet koostuvat vapaaehtoisista seuran toimihenkilöistä, hallituksen jäsenistä ja vanhempien edustajista. Lisätietoa rahastosta löydät täältä.

Summa kasvanee vielä tässä syksyn ja tulevan kevään aikana, sillä Atletico julkaisi juuri lokakuun alkupuolella järjestyksessään kolmannen poikakalenterin. Puolet kalenterin tuotoista lahjoitetaan lyhentämättömästi samaiseen rahastoon. Lisätietoa kalenterista ja tilausohjeet löytyvät navigointipalkin “Kalenteri”-osiosta.