Vuoden parhaat 2019 valittu

Vuoden parhaat Atleetit on jälleen valittu äänestämällä joukkueen keskuudesta, ja odotetut tulokset julkistettiin viikonloppuna kaudenpäätösristeilyllä.

Janne Kinnunen ja Joonas Prami olivat tämän kauden palkintorohmut.

Palkintopöydän suorastaan tyhjensi tulokaskaksikko Joonas PramiJanne-Matti Kinnunen, jotka veivät nimiinsä yhteensä seitsemän titteliä jaossa olleista 16:sta; viime vuonna MPS/Old Starsin parhaana palkittu Joonas uusi MVP-arvonimensä nyt heti ensimmäisellä kaudellaan Ticossa. Tuplavoittoon ylsi myös Kustaa Käki, joka samalla katkaisi Jonne Ketosen nelivuotisen dominoinnin tähtipelaaja-kategoriassa.

Jesse Ketonen venytti debyyttikaudestaan alkaneen “ikuisen” asemansa vuoden hyökkääjänä jo viiteen vuoteen, eikä Antti Säynätkarin jano ole sekään esittänyt sammumisen merkkejä – tästä Sintille tunnustukseksi neljäs perättäinen voitto “omassa” sarjassa. Elis Rintalan kuuden vuoden valtakausi vuoden maalivahtina luonnollisesti päättyi maisemanvaihdoksen myötä, ja manttelinperijäksi kohosi Eliksen saappaisiin/hanskoihin värvätty Kaapo Sinervo.

Eikä palkintogaala tietenkään ole mistään kotoisin ilman Henri Mattssonin nimen mainitsemista; Henan volleypusu kotipelissä TuPSin verkkoon voitti aikojen saatossa jo kerta kaikkiaan ikoniseksi kohonneen Vuoden maali -palkinnon.

Vuoden maalivahti: Kaapo Sinervo
Vuoden puolustaja: Joonas Prami
Vuoden keskikenttäpelaaja: Kustaa Käki
Vuoden hyökkääjä: Jesse Ketonen
Vuoden jokapaikanhöylä: Janne-Matti Kinnunen
Vuoden ammattimaisin: Joonas Prami
Vuoden yllättäjä: Janne-Matti Kinnunen
Vuoden potentiaalisin: Janne-Matti Kinnunen
Vuoden tulokas: Joonas Prami
Vuoden fani: Jerry
Vuoden maali: Henri Mattsson vs TuPS, Pukinmäki
Vuoden suoritus: Niko Eriksson – “Mä soitan nyt töihin”
Vuoden uppopalloilija: Patrick Purola
Vuoden tähtipelaaja: Kustaa Käki
Vuoden janoisin: Antti Säynätkari
Vuoden pelaaja: Joonas Prami