Atletico 3.00 on viimein täällä! Vuodelle 2020 julkaistu poikakalenteri tarjoilee Atleettista mieskomeutta, taiteellista kunnianhimoa sekä kuumimman mahdollisen allakan. Ja mikä tärkeintä, kalenterin ostamalla tuet myös vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta!

Malmilaisryhmän järjestyksessään kolmas kalenteri jatkaa edeltäjänsä jalanjäljillä ja tarjoilee pilke silmäkulmassa toteutettuja otoksia, joihin on haettu vaikutteita populäärikulttuurista ja taidemaailman ikonisimmista tilanteista & hahmoista. Hyvällä maulla tuotetut kuvat vääntävät suun hymyyn ja yhdistävät jalkapallon tuttuihin tilanteisiin.

Lokakuussa julkaistu kalenteri sisältää 12 kappaletta kiiltäväpintaiselle, A3-kokoiselle paperille painettua, taiteellisesti kunnianhimoista kuvaa (+ kannet) sekä ajantasaisen almanakan vuodelle 2020. Kalenterin kuvauksesta ja grafiikoista vastaa tälläkin kertaa Roni Tamminen / Ronno.

Kalenteri on nyt saatavissa hintaan 15€ / kpl (norm. 20€/kpl) ja 50% sen tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen: Malmin Palloseuran ylläpitämään, vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta tukevaan rahastoon. Tuki kohdistetaan niille perheille, jotka kaipaavat rahallista apua mm. varustehankintoihin ja turnausmatkojen kattamiseen. Loppuosuus menee sekin hyvään tarkoitukseen, Atleticon harjoituskuluihin.

Kalenteri on mahdollista hankkia:
– Kenen tahansa Atleticon pelaajan kautta
– Laittamalla sähköpostia osoitteeseen janne.vottonen@gmail.com
Tilaamalla oheisen lomakkeen kautta

Lisätiedot ja kyselyt: Janne Vottonen // janne.vottonen@gmail.com // 040 822 6006