Atletico Cupin ilmoittautumisaika päättyy lauantaina – Otteluaikataulut julkistetaan alkuviikosta

Elokuun lopussa pelattava Atletico Cup lähenee kovaa tahtia eikä turnaukseen ole aikaa enää kuin 2,5 viikkoa. Myös ilmoittautumisaika vetelee viimeisiään ja tulee päättymään lauantaina 17.8. osoitteessa http://atleticocup.torneopal.fi

Pienen kentän hyväntekeväisyysturnaus näyttäisi kokoavan viimevuotiseen tapaan runsaan määrän osanottajia ja jo nyt on tiedossa, että turnauksesta tullaan lahjoittamaan hieno potti (50% tuotoista) vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta tukevaan rahastoon.

Ilmoittautumispuoli on siis käynyt kuumana ja alempi sarjoista (Höntsäsarja) ehdittiin buukata loppuun heti edeltävän uutisoinnin jälkeen, elokuun alussa. Sen sijaan harrastesarjaan on vielä muutama paikka jäljellä, joten myöhäisherännäiset joukkueetkin ehtivät vielä halutessaan mukaan Tapulin urheilupuistossa 5vs5-joukkueilla pelattaviin pienen kentän peleihin.

Tähän mennessä ilmoittautuneet:

Tarkempi turnausohjelma julkaistaan alkuviikosta, kun lopullinen osanottajamäärä on selvillä. Jo nyt kuitenkin tiedetään, että pelit käynnistyvät klo 10:00 ja jokaiselle joukkueelle tulee otteluita 4-6 kappaletta sarjasta ja menestyksestä riippuen. Lisätietoa säännöistä ja turnauksesta löydät täältä.

Ilmoittautuminen onnistuu puolestaan täältä!