Tulevan Mosa Cupin otteluparit on arvottu

Huhtikuinen Mosa Cup kokoaa jälleen kahdeksan lähialueiden kiinnostavinta joukkuetta mittelemään paremmuudestaan Tapanilan tekonurmelle lauantaina 6.4. Tulevan turnauksen joukkueet tiedotettiin jo aiemmin, ja nyt on myös otteluparit arvottu.

Mosa Cup 2019 otteluparit arvottu

Arpa heitti Atletcolle tutun vastustajan, kun luvassa on malmilaisderby viime vuotiseen tapaan jo heti turnauksen alkajaisiksi. Samalla haetaan myös lähtökohtia tulevaan Kolmosen kauteen, jossa Ponnistajat on sijoiteltu Atleticon kanssa samaan lohkoon toisen turnausisännän, PuiUn tapaan.

Kakkosjoukkue, Atletico Akatemia, aloittaa puolestaan pelinsä heti aamuvarhaisella turnauksen starttaavassa ottelussa siltamäkeläistä FC KaKea vastaan.

Joukkueet pelaavat tuttuun tapaan cup-muotoisesti kaksi ottelua kukin omien sarjojensa sisällä. Häviäjät kohtaavat toisensa ja voittajat puolestaan ratkaisevat mestaruuden keskinäisissä kamppailuissaan. Peliaika otteluissa on 2x35min ja tarvittaessa paremmuus ratkaistaan rangaistuspotkukilpailuin.

Otteluparit aikatauluineen ohessa:

klo 09:00 FC KaKe – Atletico Akatemia
klo 10:20 PuiU/86 – FC Hieho
klo 11:40 SUMU – PuiU
klo 13:00 Ponnistajat – Atletico Malmi
 
klo 14:20 Harrastesarjan pronssiottelu
klo 15:40 Harrastesarjan finaali
klo 17:00 Kilpasarjan pronssiottelu
klo 18:20 Kilpasarjan finaali