Atletico ja Holvi yhteistyössä myös kaudella 2019

Holvi, sponsorointi, Atletico Malmi, Suomifutis, Jalkapallosponsorointi, MPSAtletico ja Holvi Payment Services Oy ovat allekirjoittaneet vuotta 2019 koskevan yhteistyösopimuksen. Näin taloushallinnan palveluita erityisesti mikro- ja pienyrityksille sekä yhdistyksille tarjoava yritys tulee olemaan mukana Atleticon toiminnassa myös alkavalla kaudella kahden edeltävän tapaan.

Holvi näkyy niin peli- ja harjoitusasuissa kuin myös joukkueen myöhemmin uutisoitavissa tapahtumissa ja tempauksissa. Sopimus on kestoltaan jälleen yksivuotinen.

Holvin markkinoinnin ja viestinnän vetäjä, Elina Räsänen kommentoi kumppanuutta seuraavasti:

Olemme ylpeitä voidessamme jatkaa yhteistyötä Atleticon kanssa. Me Holvilla luotamme sujuvuuteen, yksinkertaisuuteen ja intohimoon omaa tekemistä kohtaan. Arvoja, jotka korostuvat hyvin myös yhteistyössämme Atleticon kanssa. Meille on ilo tukea joukkuetta, jolla on intohimoa omaa tekemistä kohtaan ja positiivinen tekemisen meininki. Me holvilaiset olemme tekijöitä itsekin – tiedämme kokemuksesta, että menestys syntyy yhdessä toimimalla ja koko joukkueen vahvuuksia hyödyntäen.

Atleticon yhteistyövastava, Janne Vottonen tunnistaa hänkin yhtenäisen arvomaailman:

– Holvissa minua viehättää se tapa, jolla he ovat lähteneet muuttamaan koko alan toimintamalleja ja helpottaneet monien pienyrittäjien ja freelancereiden toimintaa niin, että he ovat voineet keskittyä siihen, minkä parhaiten osaavat. Holvi henkii yrityksenä positiivisuutta ja sellaista can do -asennetta, mitä Atleticokin arvomaailmaltaan edustaa. Nähdäkseni ollaan siis puolin ja toisin erinomainen match. Nastaa saada jatkaa yhdessä myös alkavalla kaudella!

Vuonna 2011 perustettu Holvi tarjoaa maailman johtavia digitaalisia taloudenhallintapalveluita nykyajan freelancereille ja yrittäjille. Holvin kotipaikka on Helsinki. Helppokäyttöinen yritystili ja tehokkaat digitaaliset työkalut rahanhallintaan tekevät yrityksen pyörittämisestä vaivattomampaa.

Holvilaiset ovat itsekin yrittäjiä, joten yritystoiminnan aloittamiseen liittyvät haasteet ovat heille tuttuja. Uusinta mahdollista finanssiteknologiaa (FinTech) hyödyntämällä he ovat onnistuneet kehittämään Holvista palvelun, jossa talouden hallinnan monimutkaisimmat ja työläimmät vaiheet on pitkälti automatisoitu. Holvi ansiosta yrittäjälle jää aikaa tehdä jotain muuta. Lisätietoa palveluista löydät täältä.