Atleticon kapteenisto kaudelle 2019

Off-seasonin odotetuimpia yksittäisiä hetkiä Ticon vuosikalenterissa on kesän lohkojaon ja cup-arvontojen jännäämisen ohella jokatalvinen kapteeniäänestys. Joukkue pisti jälleen kynää äänestyskuponkiin vuoden ensimmäisen saunaillan yhteydessä männä viikonloppuna.

Tältä triolta ei auktoriteettia puutu: varakapteeni Kustaa Käki (vas.), kapteeni Timo Kinnunen ja varakapteeni Henri Mattsson.

Kirjainkolmikosta konsonantin kannettavakseen saa jo yhdeksättä kertaa peräjälkeen Timo Kinnunen, joka vuodesta toiseen dominoi uurnilla yhtä vaikuttavasti kuin pelikentällä tiukimmissa mähinäpalloissa. “A-ryhmästä” eli varakapteeniduosta jatkopestin päättyneeltä kaudelta lunasti yhden miehen atomivoimala Kustaa Käki, joka saa aisaparikseen vuoden päivät “erovuorossa” päällystöstä demokratian uhrina lusineen kulttipelaaja Henri Mattssonin.

Dramaattisena kuriositeettina mainittakoon, että kolmen vuoden takaisissa vaaleissa vaivaisen pisteen marginaali jätti Henan tulostaulukossa neljänneksi ja tuolloin “jassoon” – nyt paikka auringossa aukeni juuri samaisen yhden pojon erolla!