Tulevan kevään Mosa Cup -joukkueet on julkaistu

Kevään varmin merkki, Tapanilan tekonurmella pelattava huhtikuinen Mosa Cup pelataan jälleen lauantaina 6.4.2019 klo 9:00-19:30. Päivämäärän jatkeeksi tänään julkistettiin myös turnauksen joukkueet! Mukaan mahtuu tälläkin kertaa kahdeksan lähialueiden kiinnostavinta ryhmää kahteen tasosarjaan jaettuna.

Mosa Cup, 2019, joukkueetMukaan kelpuutetuista joukkueista valtaosa on jälleen edellisvuodelta tuttuja. Alusta saakka mukana olleet Atletico Malmi ja PuiU isännöivät jälleen kilpasarjaa Ponnistajien haastaessa kaksikkoa viimevuotiseen tapaansa. Sen sijaan neljäs joukkue vaihtuu viime vuodesta, kun puolustava mestari, TiPS joutuu jättämään turnauksen väliin aikataulullisista syistä. Korvaaja löytyi kuitenkin läheltä, kun viime vuonna harrastepuolella pelannut FC SUMU nostettiin takaisin kilpasarjaan. TiPSin puuttuessa pysti lähtee siis uusjakoon voittajasta riippumatta.

Harrastesarjan puolella Atletico Akatemia ja FC KaKe jatkavat mukana kahdeksatta vuotta putkeen, PuiU/86 lähtee puolustamaan kahta peräkkäistä mestaruuttaan ja neljäntenä joukkueena mukaan valittiin vuodelta 2017 tuttu FC Hieho. Näin Malmin, Puistolan, Siltamäen ja Suurmetsän ohelle saadaan edustusta myös Kehä 1:n toiselta puolen, Pihlajamäestä.

Kilpa: Atletico Malmi (3D), FC SUMU (4D), Ponnistajat (3D) ja PuiU (3D)
Harraste: Atletico Akatemia (5D), FC Hieho (5D), FC KaKe (6D) ja PuiU/86

Otteluparit ja -aikataulut julkistetaan helmikuun alkupuolella. Lisätietoa turnauksesta löydät mm. Mosa Cuppia käsitelleestä 25v-juhla-artikkelista.