Lisää aatelointeja Atletico Hall of Fameen

Atleetit ehtivät viettää pikkujouluja vielä hyvissä ajoin ennen juhlapyhien sumaa – nimittäin juuri jouluaattoa edeltäneen viikonlopun alla. Vapaamuotoisemman illanvieton agendaan kuului vain yksi virallisempi ohjelmanumero, kun syksyn 25-vuotisgaalassa suoritetut Hall of Fame -aateloinnit joukkueen eteen tehdystä työstä saivat jatkoa kahdella uudella nostolla.

Elis Rintala ja Akan Okomoh.
Elis Rintala ja Akan Okomoh.

Numerolla 9 varustetun kunniataulun vastaanotti Akan “A80” Okomoh, yksi alkuperäisen ’92-syntyneiden “junnumobin” jäsenistä, joka liittyi joukkueeseen kaudeksi 2013 eli juuri parahiksi “Atleticon 3. dynastian” kultavuosien alkuun. Sittemmin “massan ylipappinakin” tunnettu Akan tarjosi valmennukselle erinomaisen jokerikortin kyetessään operoimaan vaivatta niin puolustuksessa, hyökkäyksessä kuin keskustan rooleissakin. Kaudella 2017 valmennusvelvoitteet ja siviilityö PK-35:ssä alkoivat täyttää Akanin kalenteria siinä määrin, ettei täysipainoisiin pelihommiin Ticon mukana jäänyt enää riittävästi mahdollisuuksia, minkä seurauksena Akan päätti suorittaa transition pelaajasta “kabinettijäseneksi”.

Atletico Hall of Famen ensimmäisen kymmenikön täydentää joukkueen pitkäaikainen maalivahti Elis Rintala. Niin ikään 2013 Malmille saapunut Elis kohosi alusta asti runsaana saamansa vastuun myötä yhdeksi Ticon tärkemmistä yksittäisistä tukipilareista ja samalla koko Kolmosen kiistattomaan maalivahtieliittiin. Kuusi menestyksekästä kautta sarjatason kärkisijoilla innostivat vasta 24-vuotiasta Elistä vielä ajatuksesta mitata rahkeitaan ylemmillä sarjatasoilla, ja ensi kaudella hän torjuukin palloja Kakkoseen nousseen VJS:n tolppien välissä.

Molemmille herroille vielä kertaalleen isot kiitokset annetusta panoksesta kentällä ja sen ulkopuolella atleettiyhteisön jäseninä. Sanomattakin lienee selvää, että koko Tico-perhe toivoo vielä jonain päivänä saavansa nähdä kummatkin juhlakalut jälleen taistelemassa viheriöillä Atleettien väreissä.