Granlund jatkaa Atleticon yhteistyökumppanina myös tulevilla kausilla

Vuonna 2017 solmittu yhteistyösopimus saa jatkoa, sillä malmilainen rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijakonserni Granlund Oy jatkaa yhteistyötään Atletico Malmin kanssa myös kausilla 2019-2020.

Yhteistyö näkyy aiempaan tapaan mm. Atleticon viestinnässä, nettisivuilla ja tulevan vuoden kentän ulkopuolisissa projekteissa, joista tiedotetaan lisää myöhemmin.

Atleticon joukkueenjohtaja, Janne Vottonen, on syystäkin tyytyväinen jatkosopimukseen:

– Granlund on päätoimipaikkansakin vuoksi vahvasti malmilainen yritys, joka työllistää paljon paikallista väkeä sekä kehittää omaa toimialaansa ehdottomissa kärkijoukoissa – aivan kuten Atleticokin futiskentillä. Granlundilla on vahvat perinteet ja erittäin vankkaa osaamista rakennuspuolella. Mahtavaa, että yhteistyö jatkuu myös tulevina vuosina!

Granlundin viestintäpäällikkö, Riikka Linna, avaa yhteistyön motiiveja lyhyesti:

– Granlundin pääkonttori on ollut Malmilla jo 90-luvulta alkaen. Tuemme mielellämme paikallista urheilutoimintaa.

Granlund on jatkuvasti kehittyvä kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, jonka tärkein tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta, älykkyyttä ja samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Granlund on perustettu vuonna 1960 ja työllistää satoja asiantuntijoita ympäri Suomen. Yritykseltä löytyy lisäksi kansainvälistä liiketoimintaa mm. Aasiassa, Lähi-idässä, Pohjoismaissa, Baltiassa ja Iso-Britanniassa. Granlundin neljä osaamisaluetta liittyvät erityisesti suunnitteluun, konsultointiin, ohjelmistoihin ja korjausrakentamiseen. Lisätietoa löydät osoitteesta www.granlund.fi