Atleticon preseason starttaa maanantaina

Kauteen 2019 valmistautuminen käynnistyy tulevana maanantaina, 7.1., kun Atletico kokoontuu ensimmäistä kertaa treenien merkeissä sitten joulukuun höntsien. Preseason starttaa kolmella viikkoharjoituksella, jotka jatkuvat tauotta huhtikuun alkupuolelle saakka. Luvassa on kaksi pallollista treeniä – maanantaisin Kartanon tekonurmella ja keskiviikkoisin Oulunkylän PikkuPekalla – sekä torstain fysiikkaharjoitus Eläintarhan juoksusuoralla. Harjoitustapahtumien tarkemmat aikataulut löytyvät Tapahtumat-osiosta.

Kuten joulun alla uutisoitiin, joukkue pelaa myös tukun harjoitusotteluita. Ensimmäiset kaksi ovat luvassa jo ensimmäisen neliviikkoisen aikana, kun Atletico kohtaa ensin PKKU/2:n (4D) Tuusulassa la 26.1. ja viikkoa myöhemmin Valtin (3D) Vuosaaressa la 2.2.

Uusia pelimiehiä katsastetaan ensimmäisen neliviikkoisen ajan. Mukana on nyt jo käynyt kymmenkunta potentiaalista yrittäjää, joista muutama jatkaa joukkueen mukana myös tammikuussa. Ensimmäisiä pelaajajulkistuksia ei tarvitse siis odottaa välttämättä kovin pitkään. Vielä ehtii kuitenkin mukaan, joten mikäli joukkueenvaihto mietityttää tai haluat osaksi Kolmosen kärkitaistoon jälleen kerran hinkuvaa ryhmää, ota yhteyttä Info-osiosta löytyviin tahoihin.

Myös Atletico Akatemia palaa treenikentille

Vitosessa pelaava kakkosjoukkue, Atletico Akatemia palaa niin ikään kentille keskiviikkona 9.1. klo 20:30 Oulunkylän lämmitetyllä tekonurmella. Joukkue etenee kevään ajan yhden pallollisen ja yhden fyysisen viikkoharjoitteen turvin. Luvassa on myös kuusi treenipeliä sekä Regions’ Cupin tuomat lisäottelut Mosa Cup luonnollisesti keväisenä kohokohtana.

Atletico Akatemia etsii yhtä lailla muutamia uusia pelimiehiä. Kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä päävalmentaja Kalle Niemeen tai joukkueenjohtaja Janne Vottoseen. Yhteystiedot löydät samaisesta Info-osiosta.