Preseason käynnistyy tammikuussa – otteluaikataulut julki

Tammikuun lähestyessä on aika julkistaa myös Atleticon pre-seasonin ohjelma sekä tiedottaa kevään aikana pelattavista otteluista. Joukkue käynnistää valmistautumisensa kauteen maanantaina 7.1. ja treenaa kolmesti viikossa sekä pelaa noin joka toinen viikko aina huhtikuun loppupuolella käynnistyvän Kolmosen alkuun saakka.

Harjoitusottelut:

La 26.1. klo 15:00 vs. PKKU/2 (4D) @ Tuusula tn
La 2.2. klo 16:00 vs. Valtti @ Kartano tn
La 16.2. klo 14:30 vs. NuPS @ Painokiila Areena TN, Nummela
La 2.3. klo 15:00 vs. PKKU @ Tuusula tn
La 9.3. klo 20:00 vs. VJS (2D) @ Aktia-areena
Su 24.3. klo 13:00 vs. EsPa @ Matinkylä tn 1, Espoo
La 6.4. Mosa Cup (2 peliä) @ Tapanila tn

Harjoitusottelut starttaavat tammikuun lopulla, kun Atletico kohtaa sarjanousua hinkuvan PKKU/2:n ja viikkoa myöhemmin Kolmoseen täksi kaudeksi kivunneen Valtin. Tämän jälkeen vastus kovenee pykälällä Atleticon vieraillessa ykkös- ja kolmoslohkojen nousijakandidaattien, NuPSin ja PKKU:n isännöitävinä. Maaliskuun vieraskiertue jatkuu vielä sarjaporrasta ylemmäksi kivunneen VJS:n ja tuttuihin treenipelivastustajiin lukeutuvan EsPan vieraana ennen pre-seasonin huhtikuun alussa kruunaavaa Mosa Cuppia.

– Ohjelma on pyritty rakentamaan viime vuosien parhaita käytänteitä noudattaen. Alkuun sellaisia pelejä, joissa on mahdollista testata uusia pelaajia ja tarjota vastuuta tasaisesti koko joukkueelle. Sen jälkeen sitten koitetaan nostaa vaatimustasoa asteittain ja tarjota optimaalinen valmistautuminen sekä Regions’ Cuppiin että huhtikuun lopussa alkavaan Kolmoseen. Odotin, että olisimme päässeet pelaamaan pari peliä myös Tapanilan uudella, lämmitetyllä tekonurmella, mutta ikävä kyllä se projekti on vielä kesken. Siksi luvassa on vieraskiertue tänäkin vuonna turvallisten välimatkojen päässä, kommentoi Atletico-joukkueenjohtaja, Janne Vottonen.

Otteluohjelma täydentyy vielä 1-2 Regions’ Cupin ottelulla sekä näiden sijoittelusta ja Kolmosen tarkasta alkamisaikataulusta riippuen mahdollisesti myös yhdellä harjoituspelillä. Näistä tarkennuksista tiedotetaan kevään aikana.

Treeniaikataulu:

Ma 7.1. alk. klo 20-21 Kartano tn
Ke 9.1. alk. klo 19:30-20:30 Ogeli PikkuPekka tn
To 10.1. alk. klo 20-21 Eläintarhan juoksusuora

Atleticon treeniohjelma rakentuu puolestaan totutusti kolmen viikkotreenin varaan, joista kaksi on pallollisia ja yksi puhtaasti fysiikkaan keskittyvä. Eläintarhan juoksusuora tekee odotetun paluun ensimmäistä kertaa sitten 2010-luvun alun ja Kartanon tekonurmen lisäksi pallollinen työ tehdään tällä kertaa Oulunkylän huippukuntoisella tekonurmella.

– Juoksusuoran paluu oli tämän talven isoin voitto. Joukkue ei ole ollut koskaan niin vahvassa juoksukunnossa kuin niinä vuosina, jolloin siellä treenattiin. Ollaan koitettu päästä sinne myös aiempina talvina, mutta futisjoukkueille myönnetään vuoroja todella rajallinen määrä. Sama koskee tietysti myös pallollista puolta. Olisi nastaa treenata lämmitetyissä halleissa läpi talven, mutta kaupungin tarjoamia vuoroja on todella rajallisesti ja erilaisten haavipallo-, ultimate- ja baseball-joukkueiden poimiessa kermat päältä, jää niitäkin aivan liian vähän mm. Kolmosen jengeille. Näillä mennään, ja tärkeintä kuitenkin, että treenialustavat ovat hyviä, kentät lämmitettyjä ja oheisfasiliteetit kunnossa, alleviivaa Vottonen.

Uusia pelaajakandidaatteja katsastetaan vielä alkuvuoden ajan. Mikäli pohdit siis joukkueen vaihtoa tai Atleticon toiminta herättää kiinnostusta, ota yhteyttä ja saavu näytille. Tarkemmat treeniaikataulut löydät Tapahtumat-osiosta ja valmennuksen / JoJojen yhteystiedot Infosta.

Uutisen tarjosi CasinoPilotti