Atletico Cup 2018 -hyväntekeväisyysturnauksen ilmoittautuminen on avattu!

Atletico uutisoi viime viikolla juhlistavansa 25-vuotista taivaltaan hyväntekeväisyysturnauksella, jonka tuotot ohjataan vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen tukemiseen. Lauantaina 21.7.2018 pelattava turnaus kokoaa Tapanilan tekonurmille yhteensä 36 joukkuetta ja nyt myös ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu osoitteessa http://atleticocup.torneopal.fi!

Atletico Cup 2018 -juliste

Paremmuudesta kamppaillaan siis kolmessa tasosarjassa ja yhteensä kahdeksalla noin 1/4 ison kentän kokoisella alueella sekä 1x20min peliajalla, jolloin yksittäiselle joukkueelle kertyy päivän aikana 5-7 peliä menestyksestä riippuen. Kuten viime viikon uutisesta kävi ilmi, turnaus tähtää totisen kilvoittelun sijaan kuitenkin enemmänkin rentoon pelailuun ja leikkimieliseen futisnautintoon, jonka ohessa tehdään myös yhteiskunnallista hyvää.

Tasosarjat jakautuvat seuraavasti:

– Kilpasarja: Kaikki pelimiehet ja naiset Mestareiden liigasta alaspäin. Tosissaan, muttei vakavasti
– Harrastesarja: Alempien divareiden nykyiset ja entiset tähdet. Saksarit ja puikot on tuloksia tärkeämpiä
– Höntsäsarja: Nautiskelijoille ja firmajengeille. Kaikille niille, joilla on enemmän intoa kuin taitoa

Osallistuminen turnaukseen kustantaa 150€ / joukkue ja paikat eri tasosarjoihin jaetaan varausjärjestyksessä. Lisätietoa ja tarkemmat ohjeet löydät osoitteesta http://atleticocup.torneopal.fi, jonne päivittyvät myös ilmoittautuneiden lista sekä myöhemmin esimerkiksi turnauksen aikataulut ja tulokset.