Suomen Regions’ Cupin 3. kierroksen vastus on JäPS/47

Atletico eteni Regions’ Cupin kakkoskierrokselta jatkoon voitettuaan selvin numeroin PKKU/Allianssin. Seuraavalla kierroksella vastaan asettuu jälleen yksi junioripainotteinen ryhmä, kun Atletico kohtaa Uudenmaan piirin Nelosessa pelaavan JäPS/47:n.

JäPS

Joukkueet eivät ole aiemmin kohdanneet eikä Atleticolla tässä vaiheessa ole vielä kovin vahvaa käsitystä tulevasta vastustaja. Se kuitenkin tiedetään, että joukkue on avannut kautensa hienosti keikkuen Nelosen lohkonsa kakkosena. Lisäksi järvenpääläiset pelaavat samanaikaisesti A-junioreiden kakkosdivaria, jossa menestys ei ole ollut ihan niin vakuuttavaa.

Ottelu arvottiin Atleticon kotipeliksi ja tullaan pelaamaan takarajaan, 5.6.2016 mennessä. Tarkempi ajankohta ja pelipaikka ilmoitetaan myöhemmin.