Atletico näyttävästi mukana Snackyn tapahtumapäivässä

Atleticon pääyhteistyökumppani, Snacky-pikaruokaketju, järjesti torstaina ison show-tapahtuman, jonka myötä Pukinmäen juna-aseman läheisyydessä sijaitseva toimipiste täyttyi toinen toistaan mielenkiintoisimmista persoonista. Mukana oli tottakai myös molempien Atletico-joukkueiden pelaajistoa, jotka avustivat toteutuksessa, valvoivat liikennettä ja järjestystä sekä pyörivät paikalla koko tapahtuman ajan kauden alla hankituissa Snacky-pelipaidoissaan.

Ticon pelaajat poseerasivat yhdessä Miss Helsinki Kelly Kalonjin, mm. Tuulitunnelista tuttujen Maisa Torpan ja Sahra Alin sekä Miss Viro Kristina Karjalaisen kanssa.
Ticon pelaajat poseerasivat yhdessä Miss Helsinki Kelly Kalonjin, mm. Tuulitunnelista tuttujen Maisa Torpan ja Sahra Alin sekä Miss Viro, Kristina Karjalaisen kanssa.
Tapahtuma oli esillä näkyvästi mm. Helsingin Sanomien etusivulla
Tapahtuma oli esillä näkyvästi mm. Helsingin Sanomien etusivulla

Show-painin ja Suomi-Venäjä-ottelun ympärille kyhätty tapahtuma houkutteli mukaan satapäin katsojia ja luonnollisesti Suomen julkkiskermaa Miss Suomi Rosa-Maria Ryytin ja Vareksena tunnetun Antti Reinin johdolla. Eikä ihme, sillä tapahtumaa oli mainostettu näyttävästi Helsingin Sanomien etusivua myöten.

Snackyn uuden kalenterimallin kukituksen lisäksi Atleetit pääsivät todistamaan lähietäisyydeltä todellista viihdepläjäystä, kun muutamien lämmittelytaisteluiden myötä Venäjän menestynein show-painija Ivan “Locomotiv” Markov haastoi mm. nelinkertainen Suomen mestari ja myös Euroopan tittelin viime vuosikymmenellä vieneen “The Canadian Rebel” Starbuckin.

Tico-huivi varjeli myös Miss Viron, Kristina Karjalaisen, siveellisyyttä
Tico-huivi varjeli myös Miss Viron, Kristina Karjalaisen, siveellisyyttä

Toki myös silmänruokaa piisasi kerrakseen, pyörihän yleisössä missejä ja tosi-tv-julkimoita moneen lähtöön. Intoutuipa osa heistä jopa poseeraamaan Atletico-kaulaliinassa. Ensimmäinen esimerkki on jo nähtävillä Twitterissä, mutta näitä kuvia julkistetaan tulevina viikkoina jo aiemmin tutuksi tulleella hashtagilla #ticohuivimatkalla.

– Kaiken kaikkiaan hieno ja hyvin järjestetty tapahtuma, jossa oli kiva olla mukana. Snackyllä on kykyä järjestää isoja massatapahtumia ja vaikka ajankohta varmasti verotti, oli väkeä paljon ja näkyvyys hyvää sekä pikaruokaketjulle että myös meille joukkueena. Toivon mukaan osa näistä kävijöistä eksyy myös kentänlaidalle, kun jatkamme pelejämme huomenna HIFK/2 vastaan, totesi yhteistyöstä vastaava Janne Vottonen.