Viikonloppuna pelataan Mosa Cuppia!

Kevään varmimpiin merkkeihin lukeutuva Mosa Cup järjestetään tulevana lauantaina, 13.4. klo 10-19:10 välissä nimensä mukaisesti Mosan Wembleyllä, Tapanilassa. Tarjolla on taas kahdeksan joukkueen kesken pelattava kutsuturnaus, johon Atletico ottaa osaa jo 11. kerran.

Makkarantuoksuinen futisjuhla pitää sisällään kahdeksan kappaletta 2x30min mittaisia showcase-otteluita, joissa ratkotaan voittajat kahdessa tasosarjassa: Kolmosen joukkueista koostuvassa kilpasarjassa ja Vitosen joukkueiden kesken miteltävässä Harrastesarjassa.

Kilpasarjassa voittoa puolustaa malmilaiskollega, MPS, jonka Kolmosen joukkue on uusiutunut rajusti talven aikana. Kolmosen C-lohkon joukkueista mukana on myös viime kaudella vielä Kakkosta pelannut ja pikaista paluuta uudella valmennusryhmällä ja osin myös pelaajistolla havitteleva TiPS. Atletico kohtasi tikkurilalaiset jo kertaalleen tällä preseasonilla, jolloin malmilaisryhmä oli viimehetken osumalla parempi lukemin 1-2. Ticon lisäksi tappiotonta preseasonia vetää myös FC Kontu, joten turnauksen jälkeen ainakin jompikumpi Kolmosen B-lohkon kärkitaistoon povatuista ryhmistä on kokenut tappion.

Ottelut tulevat olemaan myös ticolaisten kenraaliharjoitus tiistaina 16.4. siintävälle Atleticon ja PK-35:n (Ykkösliiga) väliselle Suomen Cupin 3. kierroksen ottelulle, joka pelataan niin ikään Mosan Wembleyllä (kick-off klo 20:00).

Harrastesarjan puolella kattaus säilyy muuttumattomana viime vuoteen. Atletico Akatemia ja PuiU/Akatemia 86 ratkovat perinteisessä koillishelsinkiläisessä alasarjaderbyssä toisen finalistin ja SUMU pyrkii horjuttamaan valtaistuimelta viime vuonna rankkareilla Atleticon Akatemia-joukkueen kellistäneen ja mestaruuspytyn napanneen KoiPS/Dynamon. Kuulopuheiden mukaan käytännössä jokainen näistä neljästä ryhmästä on vahvistunut talven aikana, joten ties vaikka Mosa Cupin harrastesarjassa nähtäisiin kaikkien aikojen kovin pyttyjahti?

Ottelut pelataan non-stoppina klo 10:00 alkaen ja pelejä on tarjolla aina klo 19:10 saakka. Tapahtumaan on luonnollisesti VAPAA PÄÄSY ja Atleticon ylläpitämä buffet palvelee koko turnauksen ajan aamuvarhaisesta viimeisen ottelun päättymispisteeseen saakka. Nettisivutoimituksen tietojen mukaan tarjolla on Sörkän Grilleriä Wotkinsilta sekä esimerkiksi kotitekoisia pullia ja mokkapaloja. Varaa siis kortti / käteistä mukaana ja tue samalla Ticon valmistautumista kauteen!

Vahva suositus myös naapurikentällä MPS:n järjestämään kick-off-tapahtumaan, jossa piisaa vilinää ja vilskettä niin perheen pienimmille kuin hieman isommillekin futisintoilijoille. Lisätietoa täältä!

Päivän aikataulut:

1. SUMU (5D) – KoiPS/Dynamo (5D) 10:00 – 11:00
2. Atletico Akatemia (5D) – PuiU/Akatemia 86 (5D) 11:10 – 12:10
3. MPS (3D) – FC Kontu (3D) 12:20 – 13:20
4. TiPS (3D) – Atletico Malmi (3D) 13:30 – 14:30

5. Harrastesarjan pronssiottelu (5D) 14:40 – 15:40
6. Harrastesarjan finaali (5D) 15:50 – 16:50
7. Kilpasarjan pronssiottelu (3D) 17:00 – 18:00
8. Kilpasarjan finaali (3D) 18:10 – 19:10

Lisätietoa ja tuoreimmat uutiset Mosa Cupin Facebook-kanavalla!