Atletico aloittaa yhteistyön Nordic Turfin kanssa!

Kumppanuusrintamalta saatiin jälleen hyviä uutisia, kun Atletico tiedotti solmineensa uuden yhteistyösopimuksen vantaalaisen Nordic Turfin kanssa! Yhteistyön myötä Nordic Turf näkyy pian alkavalla kaudella Atleticon peli- ja treenivarusteissa sekä erilaisissa muissa näkyvyyskanavissa. Sopimus on kaksivuotinen ja koskee siis vuosia 2024-2025.

Nordic Turf on eturivin toimija kestävän kehityksen mukaisissa viheralueratkaisuissa tarjoten korkealaatuisia palveluita tekonurmikenttien ja pihojen suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Yritys perustettiin aikanaan luomaan kestäviä, viihtyisiä ja turvallisia pelialueita, jotka palvelevat niin urheiluyhteisöjä, julkisia tiloja kuin myös kotitalouksia.

Ratkaisujaan mm. golf-viheriöille, futiskentille ja kotipihoille tarjoava suomalaistoimija panostaa laatuun ja tähtää korkeimpiin kansainvälisiin standardeihin, mutta suunnittelee ratkaisunsa ennen kaikkea kestämään Pohjolan vaativissa sääolosuhteita. Nordic Turfin tavoitteena on tarjota optimaalisia pelikokemuksia ympäri vuoden säästäen samalla vettä ja tarvetta kemiallisille torjunta-aineille.

Vastuullisuus on muutenkin tuoreen Tico-kumppanin toiminnan keskiössä, sillä Nordic Turf pyrkii vähentämään toiminnan ympäristövaiktuksia ja edistämään kestävää kehitystä kaikessa, mitä se tekee. Tämä tarkoittaa konkreettisimmillaan investointeja uusimpaan teknologiaan ja materiaaleihin, jotka ovat sekä ympäristöystävällisiä että taloudellisesti kestäviä. Ja toisaalta vuosihuoltoa, syväpuhdistusta ja muita vastaavia palveluita, jotta tekonurmien käyttöaika pitenisi.

Atleticon yhteistyökumppanuuksista vastaava Janne Vottonen suitsuttaa uusinta kumppania:

– Nordic Turf tekee äärimmäisen arvokasta työtä, jotta meillä olisi parempikuntoisia kenttiä, joilla treenata ja pelata. Uusien kenttien lisäksi he ovat panostaneet isosti huoltopalveluihin ja pitävät monilla kentillä huolta, että niiden käyttöikä pitenee, suorituskyky paranee ja kenttiä on ylipäänsä turvallisempi käyttää. Keskusteluita käydessä itselle jäi hyvät fiilikset yrityksestä ja heidän missiosta ja arvomaailmasta. Lisäksi heiltä saatava tuki on meille jälleen äärimmäisen arvokasta, joten uskon vahvasti, että tästä tulee puolin ja toisin hyvä parivuotinen, joka toivottavasti poikii sitten jatkoa ja yhden pitkäikäisen kumppanuuden lisää.

Myös Nordic Turfilla ollaan sitoutuneita uuteen yhteistyöhön. Yrittäjä Jarno Saure avaa mietteitään seuraavasti:

Olemme Nordic Turfilla innostuneita ja ylpeitä uudesta yhteistyöstämme Atletico Malmin kanssa. Yhteistyön aloittaminen on aina merkittävä askel, ja tämä kumppanuus Atleticon kaltaisen arvostetun ja tunnustetun joukkueen kanssa on meille kunnia. Yhteiset arvomme ja sitoutumisemme laadukkaaseen toimintaan luovat vankan pohjan menestyksekkäälle yhteistyölle. Seuraavien vuosien aikana odotamme innolla, miten voimme yhdessä kehittää sekä Atletico Malmin että Nordic Turfin toimintaa. Uskomme, että yhteistyömme tuottaa merkittäviä hyötyjä molemmille osapuolille tukien Atletico Malmin tavoitteita urheilun saralla ja samalla tuoden Nordic Turfille arvokasta näkyvyyttä ja tunnustusta. Olemme sitoutuneet tukemaan Atletico Malmin kasvua ja menestystä, ja odotamme innolla yhteisiä saavutuksiamme tulevina vuosina.

Atletico toivottaa Nordic Turfin tervetulleeksi osaksi malmilaista futisyhteisöä!