Atleticon kapteenisto 2024

Hihanauhaa pallotellaan tälläkin kaudella joukkueen kokeneen kaartin kesken.

Jonne Ketonen (vas.), Kustaa Käki ja Akseli Hietala.

Kapteeniston valinta suoritetaan edelleen äänestyksellä joukkueen kesken. Suuria muutoksia ei demokratian rattaiden odotettu jauhavan tälläkään kertaa, eikä niitä myöskään tullut. Kustaa Käki jatkaa kipparina neljättä kauttaan, ja ensimmäisenä varamiehenä nähdään jatkossakin viime kaudella ensi kertaa kapteenistoon valittu Jonne Ketonen. Joonas Pramin siirtyminen tälle vuodelle pelitouhuista valmennusportaan puolelle jätti toisen varakapteenin vakanssin auki, mutta täyttäjä saappaille löytyi läheltä toisen topparismiehen eli Akseli Hietalan muodossa.

Koko tuore kapteenikolmikko kuuluu nykyjoukkueen kokeneempaan osastoon; alkava kausi 2024 on Kustille juhlavasti kymmenes Ticossa, Jonnelle yhden TiPS-välivuoden myötä yhdeksäs ja Aksullekin jo seitsemäs.