Uusi mies toppariosastolle – Anton Sandlin siirtyy Atleticoon!

Atletico tiedotti vielä näin Suomen Cup -ottelun alla tehneensä uuden pelaajahankinnan, kun mm. TiPS- ja Pöxyt-treenipeleissä vahvoja otteita topparina esittänyt Anton Sandlin (s. 1999) kiinnitettiin malmilaisrosteriin pysyvämminkin. Vasta syksyllä helsinkiläistynyt Sandlin siirtyy Atleticoon Pedesi Vikingseistä.

Anton on kotoisin Pietarsaaresta ja kolunnut läpi FF Jaron junioriputken ennen Kolmosen debyyttiään paikallisessa JBK:ssa B-juniori-ikäisenä, kaudella 2016. Tämän jälkeen mies pelasi JBK:n mukana Kakkosta kaudet 2017-2020, jolloin pelejä kertyi yhdestä armeijavuodesta huolimatta 33 kappaletta. Jalkapalloiluun tuli sen perään pieni tauko ennen kaveriporukkafutailuja Pedesi Vikingseissä paikallisessa Kutosessa ja Vitosessa.

Syksyllä Helsinkiin asettunut Sandlin on puhdasverinen toppari ja tarjoaa näin yhden hyvän palasen lisää Ticon vahvaan puolustuskalustoon. Päävalmentaja Anselmi Henriksson onkin tyytyväinen saadessaan Antonin pysyvästi osaksi joukkuetta:

– Antonilla on pientä taukoa kovemmista peleistä, mutta hän on ollut jo jonkin aikaa mukana meidän treeniringissä ja päässyt nopeasti pelirytmiin sekä onnistunut nostamaan tasoaan treeni treeniltä. Kaveri vaikuttaa myös pelien perusteella varmaotteiselta ja ulottuvalta topparilta, jota ei helpolla horjuteta. Nyt on jo tiedossa, että Anton missaa osan meidän kesän peleistä, mutta hän tulee olemaan silti varmasti arvokas, täydentävä ja monipuolistava lisä meidän ennestäänkin vahvaan puolustuslinjaan.

Anton odottaa luottavaisin mielin tosipelejä:

– Kiva päästä mukaan! Joukkueessa on hyviä pelaajia ja hyvä yleisfiilis. Sitä kautta uskon, että meillä on hyvät ja realistiset mahdollisuudet taistella noususta ja toivon tottakai hyvää kautta koko joukkueelle!

Tervetuloa Atleticoon, Anton! 👏