Suomen Cupin 2. kierros on arvottu ja ensimmäisen ottelut aseteltu

Suomen Cup -arvonnan suora lähetys laittoi taas tietoverkot koville ympäri Suomea, kun eilen arvottiin 2. kierroksen otteluparit. Arpa oli kova niin Kolmosen Tico-edarille kuin myös tasauskierrokselta itsensä jatkoon selvittäneelle Atletico Akatemialle. Jos ykköskierroksen vastukset kaatuvat, on Atleticolle luvassa vierailu joko FC Donsin tai HPS:n vieraaksi ja Akatemialle FC Kirkkonummen isännöinti.

Atleticon cup-taival käynnistyy tulevan viikon lauantaina, 16.3. klo 19:00 Töölön Pallokenttä 6:lla, jossa vastaan asettuu menneenä viikonloppuna OT-77:n selvästi kaatanut Colo-Colo. Monet malmilaisfutiksen ystävät muistanevat vielä viime kauden ennakoitua tasaisemmasta cup-taiston juuri latinojoukkuetta vastaan, joten helpolla ei jatkopaikkaa ole tarjolla varmasti tälläkään kertaa.

Ja mikäli Colo-Colo kaatuu, haaste kovenee entisestään, sillä luvassa on vierasottelu joko Vitosesta tappioitta tiensä Neloseen selvittänyttä FC Donsia tai malmilaisille viime kausien Kolmosen lohkonsa kärkitaistosta tutuksi tullutta HPS vastaan. Kyseinen ottelupari pelataan tulevana sunnuntaina ja vastus on siis selvillä vielä tämän viikon aikana.

Atletico Akatemia selvitti puolestaan tiensä tasauskierrokselta ykkösrundille kaatamalla SAPA/2:n lopulta rankkarikilpailun jälkeen. Vastus kovenee nyt portaittain, sillä seuraavaksi vastaan asettuu Nelosta pelaava FC POHU (su 24.3. klo 20:00 @ Talin halli) ja voittajalle luvassa on viime kauden Suomen Cupin kolmannelta kierrokselta Atleticollekin tuttu FC Kirkkonummi (3D).

Muut Suomen Cupin 2. kierroksen otteluparit löydät täältä.