Atleticon kapteenisto kaudella 2023

Sarjakauden lähestymisen lisäksi yksi varmimpia kevään merkkejä on Atleticon kapteeniston valinta joukkueen voimin äänestämällä.

Ticon kipparit 2023: varakapteeni Joonas Prami (vas.), kapteeni Kustaa Käki ja varakapteeni Jonne Ketonen.

Atleettien edustajistossa valta on hidas vaihtumaan, eikä alkavakaan kausi tuonut poikkeusta. Vuosikymmenen ajan hauisnauhaa hallinneen Timo Kinnusen manttelinperijä Kustaa Käki on jo valanut vahvat perustukset asemalleen, sillä Kustin nimi löytyi ensimmäisenä yhtä vaille kaikista äänestyslipukkeista, ja täten “Itä-Helsingin Jasper Pääkkönen” jatkaa Ticon kapteenin pestissä kolmatta kauttaan.

Viime kauden kapteenistosta myös Joonas Pramille löytyi luottoa varakapteenin rooliin, niin ikään kolmannen kerran perätysten. Sitä vastoin toista “A-ryhmäläisen” titteliä edelliset kaksi kautta kantanut elävä legenda Ville Ruuska joutui polvivammansa saneleman välivuoden myötä jäämään oppositioon – mikä toisaalta avasi paikan pitkäaikaiselle Atleetille, auktoriteettiviikset edellä ajelevalle Jonne Ketoselle debytoida arvovaltaisessa joukossa.