Atletico panostaa ottelutapahtumiinsa yhteistyössä uusien kummijoukkueidensa kanssa

Atletico tiedotti ensimmäisen kotipelin alla pistävänsä aiempaa enemmän paukkuja myös kotiotteluidensa ottelutapahtumiin. Palveluista vastaavat Atleticon kummijoukkueina alkaneella kaudella toimivat Malmin Palloseuran 2011-syntyneiden haastejoukkue ja 2010-syntyneiden kilpajoukkue. Samaisten joukkueiden pelaajisto toimii myös näiden otteluiden virallisina pallopoikina tulevan lauantain HerTo-ottelusta alkaen.

Tico-fanien ja satunnaisseuraajien huutoon on siis viimein vastattu ja kaikista malmilaisten kotipeleistä on jatkossa saatavilla niin kylmää kuin kuumaakin suuhunpantavaa makkarasta leivonnaisiin ja kahvista limuihin pikkurahaa vastaan. Buffet-myynneistä saatavat tuotot menevät lyhentämättömästi kummijoukkueille ja heidän turnausrahastoihinsa, joten juomalla kahvikupillisen tai nauttimalla makkaran, tuet myös samalla malmilaista juniorijalkapalloa.

– Meillä on äärimmäisen hyviä kokemuksia tämänkaltaisesta yhteistyöstä jo muutamien vuosien takaa ja esitettiin seuran suuntaan jo talvella toive uudesta kummijoukkueesta. Sieltä löytyi innokkuutta useammankin jengin toimesta ja hienoa, että saadaan P11- ja P10-jengit meidän tapahtumien tueksi. Hienoa päästä myös jeesimään heitä varainkeruussa ja lisätä osaltaan yhteisöllisyyttä malmilaisen futiksen taustalla sekä ennen kaikkea saada meidän ottelutapahtumat vastaamaan sitä vaadittua Kolmosen standardia, maalailee Atleticon johtoportaasta Janne Vottonen.

Joukkueet jakavat keskenään niin buffet- kuin pallopoikavastuut niin parissa seuraavassa Mosan Wembleyn pelissä kuin myös Pukinmäen nurmelle siirryttäessä eikä muutoksilla ole vaikutusta myöskään Kolmosen otteluiden hinnoitteluun. Atleticon kotisarjapeleihin on siis jatkossakin vapaa pääsy.

Atleticon pelaajia ja taustatiimiä olisi tarkoitus myös nähdä näiden kummijoukkueiden harjoituksissa ja ottelutapahtumissa tulevan kesän aikana, joten yhteistyöstä saadaan hyötyjä luonnollisesti molempiin suuntiin.

Kuvassa toinen Atleticon kummijoukkueista, MPS:n P11-haastejoukkue