Atletico ja Resta-Mesta yhteistyöhön

Atletico tiedotti tänään solmineensa uuden yhteistyösopimuksen, kun Heikinlaaksossa majaansa pitävä Resta-Mesta Oy liittyy malmilaiskumppaneiden joukkoon! Resta-Mestan kanssa tehty sopimus on kaksivuotinen ja sisältää option myös kolmannesta kaudesta. Yhteistyö näkyy alkavalla kaudella monin tavoin, näiden nettisivujen ja sosiaalisen median lisäksi mm. Atleticon peli- ja treeniasuissa.

Vuonna 1995 perustettu Resta-Mesta on helsinkiläinen, jo kolmannessa polvessa toimiva perheyritys, joka toimittaa uusia ja takuuhuollettuja suurkeittiöitä ja laitteita niin ravintoloille kuin väliaikaisiin suurkeittiötarpeisiinkin. Yritys on alallaan tunnettu ennen kaikkea toimitusvarmuudesta, nopeasta reagointikyvystä ja kestävistä tuotteistaan. Oma varastohalli, toimitilat ja myyntinäyttely löytyy tätä nykyä Heikinlaaksosta aivan Helsinki Outletin naapurista.

Nuoresta saakka yrityksen palveluksessa ollut ja keskimmäistä sukupolvea perheyrityksessä edustava, toimitusjohtaja Anne Lindqvist intoilee uudesta kumppanuudesta seuraavasti:

– Jalkapallo on hieno peli, sillä sitä voi pelata monella eri tasolla ja olla mukana osana joukkuetta, vaikkei viheriöllä kirmaakaan. Ikä, sukupuoli taikka taustat ei tässä hommassa määrittele tärkeyttä vaan sydän, joka sykkii joukkueen mukana. Itsensä likoon laittaminen onnistumisten eteen niin pelaajilta kun muilta tukijoukoilta. Tsemppiä peleihin, pidetään yllä positiivisuutta ja tiimihenkiä kentällä, sen ulkopuolella sekä kaikkialla, missä kuljemme. Hienoa olla tässä mukana!

Atleticon kumppanuuksista vastaava Janne Vottonen kiittelee tuoretta kumppaniaan hienosta valinnasta:

– Resta-Mesta on hyvin Atleticon näköinen kumppani: oman alansa kärkitoimijoita, jotka ovat tehneet pitkäjänteisesti ja suurella sydämellä hommia oman juttunsa eteen. Ravintola-alalla arvostetaan heidän osaamistaan ja me halutaan varmistaa, että Resta-Mesta saa ansaitsemansa huomion myös koillishelsinkiläisen futisyleisön silmissä. Annen kanssa syntyi heti hyvä yhteys ja olen todella kiitollinen, että saamme yrityksen osaksi meidän kumppaniverkostoa.

Lisätietoa Resta-Mestasta löydät joko nettisivuilta tai sosiaalisesta mediasta.