Mosa Cupin joukkueet on julkaistu

Kevään varmimpiin merkkeihin jo vuodesta 2012 lukeutunut Mosa Cup on viime vuosina kokenut kovia, kun kutsuturnaukset jouduttiin perumaan vuosilta 2020-2021 ja vuoden 2022 versio typistyi kolmeen näytösotteluun kenttäongelmien vuoksi. Tulevana keväänä turnaus olisi kuitenkin tarkoitus palauttaa alkuperäiseen loistoonsa uudella kentällä ja päivitetyn joukkuekattauksen voimin!

Lauantaina 15.4.2023 Mosan Wembleyn tekonurmella pelattava turnaus toteutetaan jälleen yksipäiväisenä showcase-tapahtumana, jossa reiluun yhdeksään tuntiin on nähtävillä kahdeksan kiihkeää ja täynnä derbylatausta olevaa, 2x30min mittaista ottelua kahdessa eri tasosarjassa. Kolmosen paikallisjoukkueet miehittävät “Kilpasarjan”, Vitosen niput taas mittelevät paremmuudestaan “Harrastesarjan” puolella ja voittajille on perinteiseen tapaan luvassa Mosa Cup -kiertopalkinnot.

Kilpasarjan kutsuun ovat tällä kertaa vastanneet isäntäjoukkueiden, Atletico Malmin ja PuiUn lisäksi MPS:n toinen Kolmosta pelaava nippu sekä uutena tuttavuutena useita hyviä hegemoniataistoja viime vuonna Atleticon kanssa mitellyt Koivukylän Palloseura.

Harrastesarjassa taas paremuudestaan taistelevat Atletico Akatemian ja PuiU/86:n lisäksi vakiokalustoon kuuluva Suurmetsän Urheilijat ja koivukyläläisten kakkosjoukkue, KoiPS/Dynamo.

Turnauksen otteluparit arvotaan lähiviikkoina ja samalla julkistetaan myös huhtikuisen lauantain otteluaikataulut.