Tryout-tapahtumat jatkuvat myös joulukuussa

Atleticon varsinainen preseason käynnistyy vasta maanantaina 9.1.2023, mutta sitä odotellessa joukkue höntsäilee kerta viikkoon -tahdilla Pallomyllyssä. Harjoitustapahtumia on takana nyt neljä kappaletta ja jäljellä vielä kolmena tulevana torstaina seuraavasti:

– To 01.12. klo 19:30-21:00
– To 08.12. klo 19:30-21:00
– To 15.12. klo 19:30-21:00

Näiden tapahtumien tavoitteena on pitää nykyisen ringin kuntoa yllä, mutta katsastaa samalla myös uusia pelaajia. Pallomyllyssä onkin nähty edeltävillä viikoilla hyvä kattaus niin vanhempaa Tico-kaartia kuin myös uusia yrittäjiä.

– Pallomyllyssä on ollut vuodenaikaan nähden todella hyvä meininki. Neljällä viikolla vajaat 40 eri pelaajaa ja keskimäärin ~20 ukkoa per kerta, joten hyvät pelit on saatu nyt jokaisella aikaiseksi ja mukavasti on piisannut myös uutta katsastettavaa, kommentoi taustatiimistä Janne Vottonen.

Vottosen lisäksi myös tuore päävalmentaja Anselmi Henriksson lehtiöineen on ollut jo tuttu näky Pallomyllyn kentänlaidalla, vaikka mies aloittaakin varsinaisesti pestinsä vasta tammikuun alussa. Uusia pelaajia on hakusessa aiemman ilmoituksen mukaan 5-10 kappaletta ja heitä kannustetaan yhä olemaan yhteydessä taustatiimiin joulu-tammikuun aikana:

– Uskon, että tästä nyt jo näytillä käyneestä porukasta löydetään jokunen uusi pelimies, mutta ovia ei olla missään nimessä lyömässä säppiin vielä joulukuunkaan päätteeksi. Vielä ehtii siis mukaan, jos joukkueenvaihto tai Atleticon toiminta herättää kiinnostusta, vihjaa Vottonen.

Kiinnostuitko? Ota yhteys Janne Vottoseen: 040 822 6006, janne.vottonen (at) gmail.com.